Havalimanında herkesin içinde çırılçıplak gezen kadın şaşkınlık yarattı - Son Dakika
Dünya

Havalimanında herkesin içinde çırılçıplak gezen kadın şaşkınlık yarattı

ABD'nin Colorado eyaletindeki Denver kentinde havalimanında çırılçıplak gezerek etraftakilere soru soran kadın, polisin olay yerine gelmesiyle son buldu. Kadın üzeri giydirilerek sağlık ekiplerine teslim edildi.

14.10.2021 12:04  Güncelleme: 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika Birleşik Devletleri'nin Denver kentinde ilginç anlar yaşandı. Alkollü olduğu belirtilen kadın, uzun bir süre havalimanında çırılçıplak dolaştı.

ÇEŞİTLİ SORULAR YÖNELTTİ

CBS Denver'de yer alan habere göre, ABD'nin Colorado eyaletindeki kentlerden Denver'de kimliği belirsiz bir kadın, 19 Eylül tarihinde çırılçıplak vaziyette görüldü. Polisler gelmeden önce kadının, etrafındakilere 'Nasılsın?', 'Nerelisin?' şeklinde sorular yönelttiği aktarıldı.

OLAY YERİNE POLİS ÇAĞRILDI

Sonrasında kadının gülerken üzerini battaniye ile örtmeye çalıştığı fark edildi. Polis, kadının sağlık sorunun olduğu bilgisini paylaştı. Bununla beraber kadının alkollü olduğunu belirten polis, kadına müdahale ederek sağlık görevlilerine teslim etti. Kadının ambulansla kentteki üniversite hastanesine kaldırıldığı ifade edildi.

Havalimanında herkesin içinde çırılçıplak gezen kadın şaşkınlık yarattı

Son Dakika Dünya Havalimanında herkesin içinde çırılçıplak gezen kadın şaşkınlık yarattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ibrahim Kucukonder: Kadına ateş basmış herhalde 20 7 Yanıtla
  • Bandırma'da kıyıya vuran cesedin kimliği belirlenmeye çalışılıyor
    14:40 Bandırma'da kıyıya vuran cesedin kimliği belirlenmeye çalışılıyor

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde kıyıya vuran erkek cesedinin kimlik tespiti için çalışma başlatıldı. Marmara Denizi'nde batan kargo gemisinin personelinden birine ait olduğu değerlendirilen cesedin kimliği, kaybolan personelin yakınlarından alınan DNA örnekleriyle tespit edilecek.

  • Gogglebox Dizisi Oyuncusu George Gilbey İş Yerinde Hayatını Kaybetti
    14:28 Gogglebox Dizisi Oyuncusu George Gilbey İş Yerinde Hayatını Kaybetti

    İngiltere'de popüler dizisi Gogglebox'un oyuncusu George Gilbey, iş yerinde yaşadığı yüksekten düşme kazası sonucu hayatını kaybetti. Ölüm haberini ilk olarak Gilbey'in kız kardeşi duyurdu. Essex Polisi, kazayı doğruladı. Gilbey, 2013'ten itibaren Gogglebox'da rol almış ve 2021'de üvey babasının ölümüne kadar devam etmişti. Dizi ekibi ve birçok ünlü isim, Gilbey için başsağlığı mesajları paylaştı.

  • 125 bin ton yardım malzemesi taşıyan 8. gemi Gazze yolunda
    14:18 125 bin ton yardım malzemesi taşıyan 8. gemi Gazze yolunda

    Türkiye'nin iyilik gemisi, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının ardından temel insani malzemelere ihtiyaç duyan Gazze'liler için Mersin Limanı'ndan yola çıkıyor. Bugüne kadar 13 kargo uçağı ve 7 gemi ile ihtiyaç sahibi Gazze'lilere ulaşan Türkiye, 125 bin ton insani yardım malzemesini taşıyan bu 8. gemiyle yardımlarını sürdürüyor.


Advertisement