İmamoğlu, Erdoğan'a 20 Milyon Fark Attı: Parti Liderlerinin Hepsi Geride Kaldı - Son Dakika
Dünya

İmamoğlu, Erdoğan'a 20 Milyon Fark Attı: Parti Liderlerinin Hepsi Geride Kaldı

İmamoğlu, Erdoğan\'a 20 Milyon Fark Attı: Parti Liderlerinin Hepsi Geride Kaldı

Twitter, Facebook ve Youtube’a 7 Mayıs TSİ 16.00 itibariyle yükledikleri son 20 videonun toplam izlenme sayısına göre CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun 29 milyon kez izlenirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın paylaşımları 7,4 milyon izlemede kaldı

08.05.2019 08:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin yenilenmesine karar vermesinin ardından siyasi tartışmalar yeniden alevlenirken taraflar tezlerini halka duyurmaya çalışıyor. Bianet ve Sınır Tanımayan Gazeteciler Örgütü'nün birlikte hazırladığı Medya Sahipliği İzleme göre (MOM) Türkiye'de iktidar, basının çok büyük bir bölümünü kontrol ederken muhalefet partileri sesini sosyal medya üzerinden duyurmaya çalışıyor. Özellikle YSK kararıyla mazbatası elinden alınan CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya paylaşımları büyük ilgi görüyor.

Euronews siyasi partiler, genel başkanları ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım'ın Twitter, Facebook ve Youtube'a 7 Mayıs 2019 TSİ 16.00 itibariyle yükledikleri son 20 videonun toplam izlenme sayısını inceledi. Buna göre İmamoğlu'nun videoları bu süre zarfında 29 milyon kez izlenirken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın paylaşımları 7,4 milyon izlemede kaldı. Buna Erdoğan'ın hem kişisel hem de cumhurbaşkanlığı kurumsal hesabı dahil.

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya İmamoğlu, Erdoğan'a 20 Milyon Fark Attı: Parti Liderlerinin Hepsi Geride Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement