Japonya'daki öğrencilerden depremzedelere destek mesajı - Son Dakika
Dünya

Japonya'daki öğrencilerden depremzedelere destek mesajı

Japonya'nın başkenti Tokyo'daki lise ve orta öğretim öğrencileri, 6 Şubat'ta meydana gelen depremler nedeniyle Türkiye'ye destek mesajı gönderdi.

13.03.2023 12:23  Güncelleme: 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Japonya'nın başkenti Tokyo'daki lise ve orta öğretim öğrencileri, 6 Şubat'ta meydana gelen depremler nedeniyle Türkiye'ye destek mesajı gönderdi. Hazırlanan videoda öğrenciler, 'Seni seviyoruz Türkiye. Güçlü ol' ifadelerini kullandı.

Japonya'nın başkenti Tokyo'daki birçok lise ve orta öğretim okulundan öğrenciler, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaralarını sarmaya devam eden Türkiye ve Türk halkına destek mesajı yolladı. Hazırlanan videoda öğrenciler, 'Seni seviyoruz Türkiye. Güçlü ol. Ne olursa olsun ümidinizi kaybetmeyin. Sizin için dua ediyoruz. Şu anda her yer kapkaranlık gibi gözükse de bir gün her yer mutlaka yeniden aydınlanacak' dedi.

Hazırlanan videoda, Asuka Lisesi, Shinobugaoka Lisesi, Tokyo Valiliği İşitme Engelliler Okulları, Minami Tama Orta Öğretim Okulu, Hakuo Lisesi, Oshukan Orta Öğretim Okulu, Fuchu Teknik Lisesi, Kogei Lisesi, Mitaka Orta Öğretim Okulu ve Fuchie Lisesi'nden öğrenciler yer aldı.

Japonya\'daki öğrencilerden depremzedelere destek mesajı
Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Japonya'daki öğrencilerden depremzedelere destek mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da İftar Programı Düzenledi
    20:37 Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da İftar Programı Düzenledi

    Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da bir düğün salonunda iftar programı düzenledi. Konya Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç, programda ramazanın yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu vurgulayarak, kurumun vakıf kültürü ve geleneği gereği iyilik ve takvada yarışan bir kimliğe sahip olduğunu belirtti. Program, yapılan duanın ardından sona erdi.

  • İran Lideri Hamaney, Filistin İslami Cihad Hareketi Heyetiyle Görüştü
    19:57 İran Lideri Hamaney, Filistin İslami Cihad Hareketi Heyetiyle Görüştü

    İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nahhale ve beraberindeki heyet ile Tahran'da bir araya geldi. Görüşmede, Gazze'deki durum ve Siyonist rejimin saldırıları ele alındı. Nahhale, Gazze halkının direniş güçleriyle birlikte ABD ve İsrail'in planlarını boşa çıkardığını vurguladı.


Advertisement