Kaliforniya'da açık hava partisine kanlı saldırı: 4 ölü, 3 yaralı - Son Dakika
Dünya

Kaliforniya'da açık hava partisine kanlı saldırı: 4 ölü, 3 yaralı

Kaliforniya\'da açık hava partisine kanlı saldırı: 4 ölü, 3 yaralı

Kaliforniya'nın King City şehrinde bir açık hava partisine maskeli saldırganlar tarafından gerçekleştirilen kanlı saldırıda 4 kişi öldü, 3 kişi ise yaralandı. Saldırganların kimlikleri belirsizken, polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

04.03.2024 13:24  Güncelleme: 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaliforniya King City'de bir açık alan partisine maskeli saldırganlar tarafından gerçekleştirilen kanlı saldırıda 4 kişi öldü ve 3 kişi yaralandı.

Olay, pazar akşamı saat 18.00 civarında meydana geldi. Polis, olay yerinde 3 erkeğin hayatını kaybettiğini ve bir kadının da Mee Memorial Hastanesi'ne götürülürken can verdiğini belirtti. Yaralı 3 erkek ise Salinas'taki Natividad Hastanesi'ne sevk edildi.

ARABADAN İNİP ATEŞ AÇMIŞLAR

Görgü tanıkları, saldırganların koyu renkli maskeler ve kıyafetler giymiş 3 kişi olduğunu ve gümüş bir arabadan indiklerini söylediler. Bu kişilerin gruba ateş açtıklarını ve ardından arabayla kaçtıklarını ifade ettiler. Şüphelilerin hala kimlikleri belirsizken, polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

BÖLGE HALKI TEDİRGİN

Bu kanlı saldırı, King City'deki vatandaşları derin bir üzüntüye boğdu ve güvenlik endişelerini artırdı. Yetkililer olayın ardından toplumun duygusal ve psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu belirtirken, saldırının nedenleri hakkında daha fazla bilgi vermekten kaçındı.

Kaliforniya'da Partiye Düzenlenen Maskeli Saldırı: 4 Ölü, 3 Yaralı

Son Dakika Dünya Kaliforniya'da açık hava partisine kanlı saldırı: 4 ölü, 3 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement