Sahnede şiir okurken kalp krizi geçiren Hintli şair hayatını kaybetti - Son Dakika
Dünya

Sahnede şiir okurken kalp krizi geçiren Hintli şair hayatını kaybetti

Hindistan'ın Uttarakhand'ın Pantnagar bölgesinde düzenlenen şiir festivalinde sahnede kalp krizi geçiren Subhash Chaturvedi isimli şair, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Şairin kalp krizi geçirdiği anlar ise kameralara yansıdı.

30.01.2024 13:17  Güncelleme: 13:28

Hindistan'ın Uttarakhand'ın Pantnagar bölgesinde, şair Subhash Chaturvedi, Pant Tarım ve Teknoloji Üniversitesi'nde düzenlenen 'Pantnagar Kavya Mahotsav' adlı şiir festivalinde sahnede kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Şair Subhash Chaturvedi'nin, aniden yere düştüğü anı gösteren video sosyal medyada gündem oldu. Şair kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ŞİİR OKUDUĞU SIRADA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Hindistan'ın Uttarakhand'ın Pantnagar bölgesinde Hint askerlerine saygı göstermek amacıyla, Tarım ve Teknoloji Üniversitesi'nde düzenlenen "Pantnagar Kavya Mahotsav" şiir festivalinde, yaşlı bir şair katıldığı şiir festivalinde sahnede şiir okuduğu sırada kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. Subhash Chaturvedi isimli şairin kalp krizi geçirdiği anlar ise kameralar tarafından kayda alındı.

Sahnede şiir okurken kalp krizi geçiren şair hayatını kaybetti

KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Hastaneye kaldırılan ancak yapılan müdahaleye rağmen Şair Subhash Chaturvedi'nin cenazesi doğduğu köyüne götürüldü. 2014 yılında emekli olan Chaturvedi, Pantnagar Üniversitesi'nde Muhasebe Yardımcısı olarak görev yapmış ve Jawahar Nagar'da yaşamıştı.

Sahnede şiir okurken kalp krizi geçiren şair hayatını kaybetti
Sahnede şiir okurken kalp krizi geçiren Hintli şair hayatını kaybetti

Son Dakika Dünya Sahnede şiir okurken kalp krizi geçiren Hintli şair hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement