Kolombiyalı Genç Kadın Kendisine Saldıran Hırsızı Herkesin İçinde Rezil Etti - Son Dakika
Dünya

Kolombiyalı Genç Kadın Kendisine Saldıran Hırsızı Herkesin İçinde Rezil Etti

Kolombiya'nın başkenti Bogota'da bir kadın kendisine bıçak sallayan hırsızın önce silahını aldı daha sonra hırsızı cadde ortasında soyunmaya zorlayarak herkesin önünde rezil etti.

26.05.2016 17:30  Güncelleme: 10:36

Kolombiyalı kadın kendisine bıçak sallayarak eşyalarını alan hırsızın peşinden koşup bıçağını aldı daha sonra hırsızın saçlarını çekip yüzüne tokat vurmaya başladı.

HIRSIZ KADINA KENDİSİNİ BIRAKMASI İÇİN YALVARDI

Kadının siniri karşında sinirlenen hırsız kadına kendisini bırakması için yalvardı ama çılgına dönen kadının adamı herkesin önünde rezil etmeden bırakmaya niyeti yoktu.

ELLERİYLE ADAMIN ATLETİNİ ÇIKARDI

Hırsız göz yaşları içinde kadına yalvarırken kadın hırsıza diz çöktürdü. Daha sonra kadın beklenmedik bir şekilde adamdan T-şörtünü çıkarmasını isteyene kadın kendi elleri ile adamın atletini çıkardı.

KAÇMAYA ÇALIŞAN HIRSIZI SAÇLARINDAN TUTUP YAKALADI

Kadın daha sonra hırsızdan şortunu çıkarmasını istedi ama hırsız itiraz edince kadın bir şekilde bağırdı bunun üzerine hırsız şortunu da çıkardı. Üzerinde sadece iç çamaşırı kalan adam kadından uzaklaşmak istediği sırada kadın saçlarını tutup iç çamaşırını da çıkarmasını söyledi.

HIRSIZ OLAY YERİNDEN ÇIPLAK BİR ŞEKİLDE KAÇTI

Genç kadının olay yerinde bulunan bir başka arkadaşı da hırsızın bütün elbiselirini daha sonra almaması için topladı. Çılgına dönen kadın cadde ortasında çıplak bıraktığı hırsıza defalarca vurmaya devam edip hırsızı bıraktı. Hırsız ise olay yerinden çıplak bir şekilde koşarak uzaklaştı.

Kolombiyalı Genç Kadın Kendisine Saldıran Hırsızı Herkesin İçinde Rezil Etti

Son Dakika Dünya Kolombiyalı Genç Kadın Kendisine Saldıran Hırsızı Herkesin İçinde Rezil Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • yan ali: Ayak kabı kutuları geldi aklıma 17 33 Yanıtla
  • Musa ERZURUM: Çok abartmış hırsızlık zaten bir rezilliktir kadında iyice rüsva etmiş bundan sonra daha hırsızlık yapmaz inş 3 0 Yanıtla

Advertisement