BM'nin Kudüs Kararı Sonrası Ramallah Diken Üstünde - Son Dakika
Dünya

BM'nin Kudüs Kararı Sonrası Ramallah Diken Üstünde

BM\'nin Kudüs Kararı Sonrası Ramallah Diken Üstünde

Ramallah'ta Filistinli Protestocularla İsrail Askerleri İle Arasındaki Çatışmalar Devam Ediyor. Askerler Atılan Taşlara Plastik Mermi İle Karşılık Veriyor.

22.12.2017 10:54  Güncelleme: 11:00

Ramallah'ın Beytil bölgesinde Filistinli protestocularla israil askerleri arasındaki çatışmalar dün de gün boyunca devam etti. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda verilen Kudüs kararının ardından İsrail güvenlik güçlerinin müdahaleleri sertleştirmesi ve Cuma namazı sonrası büyük gösterilerin olması bekleniyor.

GAZETECİLERE DE GAZ ATTILAR
Dün tüm gün süren çatışmalarda İsrail askerleri, kendilerine taş atan Filistinli protestoculara, gaz bombaları ve plastik mermilerle müdahale etti.
İsrail askerleri zaman zaman gazetecilere de gaz bombaları attı. Bazen de Filistinli protestocuların attığı taşlar basın mensuplarına isabet etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya BM'nin Kudüs Kararı Sonrası Ramallah Diken Üstünde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement