Kuzey Kore askerleri gövde gösterisi yaptı! Betonu yumruklayıp, cam ve bıçakların üstüne yattılar - Son Dakika
Dünya

Kuzey Kore askerleri gövde gösterisi yaptı! Betonu yumruklayıp, cam ve bıçakların üstüne yattılar

Son dönemde füze denemeleriyle dünyayı korkutan Kuzey Kore'de askerlerin sergilediği gövde gösterisi büyük ses getirdi. Kuzey Kore lideri Kim'in de yakından takip ettiği gösteride, askerler tuğla ve betonları yumruklarıyla kırdı, cam ve bıçakların üstüne yatıp akrobatik dövüş hareketleri sergiledi. Propaganda videosu olarak yorumlanan görüntüler uluslararası medyanın gündemine oturdu.

13.10.2021 11:04  Güncelleme: 11:45

Koronavirüsün tetiklediği ekonomik krizle mücadele ederken, diğer yandan füze denemelerine hız veren Kuzey Kore, bu kez askerlerin yaptığı gösteriyle uluslararası medyanın gündeminde.

KİM GÖSTERİYİ YAKINDAN TAKİP ETTİ

Kuzey Kore ordusundaki gelişmeleri yakından takip eden Devlet Başkanı Kim Jong-un ve üst düzey askeri yetkililer, gösteriyi yakından takip etti. Kuzey Kore analisti Martyn Williams'ın sosyal medyada paylaştığı görüntülerde askerler, tuğla ve betonları yumruklarla parçalıyor, cam ve bıçakların üstüne yatıyor, akrobatik dövüş hareketleri sergiliyor.

Kuzey Kore askerlerinden gövde gösterisi! Betonu yumruklarıyla parçalayıp, cam ve bıçakların üstüne yattılar

PROPAGANDA VİDEOSU OLARAK YORUMLANIYOR

Kim Jong-un'un askerlerin performansını büyük bir keyifle takip ettiği görülüyor. Propaganda videosu olarak yorumlanan görüntüler, Kuzey Kore'nin nükleer füzelerle ilgili açıklamalarından sonra geldi.

NÜKLEER DENEMELER CAYDIRIYOR

Kuzey Kore, denemelerin gerekçesinin ABD istilasını caydırmak için olduğunu öne sürerken, "Kore Yarımadası'ndaki muhtemel bir savaşın önündeki engel ABD'nin merhametinden kaynaklanmıyor. Bunun sebebi ülkemizin günden güne büyüyen caydırıcı gücü. İstilacı güçleri kontrol altında tutuyor" açıklaması yapılmıştı.

Kuzey Kore askerleri gövde gösterisi yaptı! Betonu yumruklayıp, cam ve bıçakların üstüne yattılar

Son Dakika Dünya Kuzey Kore askerleri gövde gösterisi yaptı! Betonu yumruklayıp, cam ve bıçakların üstüne yattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Nurol Hamza: Bi mermilik işleri var bunlar neyin kafasını yaşıyor 19 8 Yanıtla
  • ELS AMED: doping ilacı almışlar. 14 8 Yanıtla
  • Uğur Baylan: Gelsinler ben vurayım balyozla onlara nasıl dayaniyorlar bakim 11 4 Yanıtla
  • Veysi Gencer: Bi mermiye diz çöktürürüm alayınızı 1 1 Yanıtla

Advertisement