Londra'da Mehter Marşlı Alışveriş Partisi - Son Dakika
Dünya

Londra'da Mehter Marşlı Alışveriş Partisi

Londra\'da Mehter Marşlı Alışveriş Partisi

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen modanın en büyük alışveriş partisine, Trans-Siberian marş bandosunun çaldığı Mehter Marşı damgasını vurdu.

07.09.2012 12:08

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen modanın en büyük alışveriş partisine, Trans-Siberian marş bandosunun çaldığı Mehter Marşı damgasını vurdu.

Moda dergisi Vouge'un katkılarıyla Londra'nın en pahalı mağazalarını bulunduran Old Bond Street'te düzenlenen 'Fashion Night Out'a (FNO) Londralılar büyük ilgi gösterdi.

Dün akşam 18.00'de başlayan ve Old Bond Street, New Bond Street ve Bond Street'i kapsayan etkinlikte mağazalar alışveriş meraklılarıyla gece yarısına kadar dolup taşarken,Trans-Sberian Marş Bandosu etkinlik boyunca Mehter Marşı çaldı.

Yüzlerce mağaza ve markanın katıldığı etkinlikte, mağazalardaki yüzde 50'ye varan indirimlerin yanı sıra ünlü DJ'lerin renk kattığı sokak partileri, yeme içme alanları da rağbet gördü.

New York, Londra, Tokyo ve Milano başta olmak üzere 18 ülkede yılda bir kez düzenlenen FNO'da, önceki yıllar 6 saatte toplam 50 milyon dolar ciro elde edilmiş ve etkinliğe 600 bin ziyaretçi katılmıştı.

İSTANBUL'DA DÜZENLENECEK

Vogue tarafından düzenlenen etkinlik bu yıl 13 Eylül Perşembe gecesi İstinye Park Markalar sokağında düzenlenecek.Tüm detaylara ışıltı ve parlaklığın hakim olduğu "Fashion Glows" konseptli partide davetliler, uzun yıllar sonra dj'lik yapacak olan Gökhan Özoğuz – aka G Point 'in performansı eşliğinde keyifli bir gece yaşayacaklar. VJ'lerin hazırlayacağı video enstalasyonlar da bu özel geceye renk katacak.

Saat 21.00'de başlayıp gece yarısına kadar devam edecek partide, 90'ların sonu ve 2000'lerin başında uzunca bir süre G Point ismiyle DJ'lik yapan ve Türkiye'nin en başarılı alternatif rock gruplarından Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz – aka G Point performans gerçekleştirecek.

Mekana kurulacak olan dev ekranlara Nu Progressive Tech House ve Disco tarzıyla beğeni kazanan G Point'in müziği yansırken VJ'lerin hazırlayacağı video enstalasyonlar da eşlik edecek.

Geceye özel hazırlanmış bilekliklerle parti alanına giriş yapabilecek davetliler, farklı bir teknikle karartılacak mekanda parlayan özel dekor ve ışık şovlarıyla görsel bir şölen yaşarken bir yandan da müziğin keyfini doyasıya çıkaracak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Londra'da Mehter Marşlı Alışveriş Partisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement