Lübnan'da Ulusal Yas İlan Edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Lübnan'da Ulusal Yas İlan Edildi

Lübnan\'da Ulusal Yas İlan Edildi
09.04.2026 10:00

İsrail saldırılarında 254 kişi hayatını kaybetti, Lübnan 1 günlük ulusal yas ilan etti.

LÜBNAN hükümeti, İsrail ordusunun düzenlediği saldırılarda 254 kişinin yaşamını yitirmesinin ardından 1 günlük ulusal yas ilan etti.

Lübnan Başbakanlık Ofisi'nden yapılan açıklamada, "Başbakan Nevvaf Selam İsrail saldırılarının hedefi olan, yaralanan ve hayatını kaybeden yüzlerce masum ile silahsız sivil için 9 Nisan 2026 Perşembe gününü ulusal yas ilan etti" ifadeleri kullanıldı.

Hükümet binalarının, kamu kurumlarının ve belediyelerin kapalı olacağı belirtilen açıklamada, bayrakların da yarıya indirileceği ve televizyonlardaki yayın akışının yasa göre uyarlanacağı bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Lübnan'da Ulusal Yas İlan Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement