Hollanda'da Müslüman Belediye Başkanının İsrail Bayrağı Astığı Ortaya Çıktı - Son Dakika
Dünya

Hollanda'da Müslüman Belediye Başkanının İsrail Bayrağı Astığı Ortaya Çıktı

Hollanda'da müslüman kökenli Rotterdam belediye başkanı Ahmed Aboutaleb belediye binasına kısa bir süre önce İsrail bayrağı astığı ortaya çıktı.

13.03.2017 10:44  Güncelleme: 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollanda'da müslüman kökenli Ahmed Aboutaleb'in belediye başkanlığı yaptığı Rotterdam'ın tarihi belediye binasına İsrail'de meydana gelen ve 4 kişinin hayatını kaybettiği bir saldırı sonrası İsrail devletinin acılarını paylaşmak üzere kısa bir süre önce İsrail bayrağı asıldığı ortaya çıktı.

İSRAİL BAYRAĞI ASMIŞ

Hollanda'nın Rotterdam şehrinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek programın iptaliyle başlayan diplomatik kriz sonrası hareketli saatlerin yaşandığı şehirle ilgili bir gerçek daha ortaya çıktı. Müslüman kökenli Ahmed Aboutaleb'in belediye başkanlığı yaptığı Rotterdam'ın tarihi belediye binasına kısa bir süre önce İsrail bayrağı asıldığı kaydedildi.

ACILARINI PAYLAŞMAK ÜZERE BAYRAĞI ASMIŞ

9 Ocak 2017'de İsrail'de meydana gelen ve 4 kişinin hayatını kaybettiği bir saldırı sonrası İsrail devletinin acılarını paylaşmak üzere Fas kökenli Ahmed Aboutaleb'in inisyatifiyle asılan bayrak İsrail başta olmak üzere İsrail'e yakın lobilerin takdirlerini toplamıştı.

İsrail ile ilgili Fransızca yayın yapan "Le Monde Juif" haber sitesi, 10 Ocak 2017 tarihli habere "Rotterdam'ın müslüman kökenli belediye başkanı, belediye binasına İsrail bayrağı astı" başlığıyla yer vermişti.

Hollanda\'da Müslüman Belediye Başkanının İsrail Bayrağı Astığı Ortaya Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Hollanda'da Müslüman Belediye Başkanının İsrail Bayrağı Astığı Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement