Sarkozy'nin Oğlu Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika
Dünya

Sarkozy'nin Oğlu Hastaneye Kaldırıldı

Sarkozy\'nin Oğlu Hastaneye Kaldırıldı

Nicholas Sarkozy'nin en büyük oğlu Pierre Sarkozy Ukrayna'da hastaneye kaldırıldı.

25.01.2012 15:20  Güncelleme: 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa Cumhurbaşkanı Nicholas Sarkozy'nin en büyük oğlu Pierre Sarkozy'nin Ukrayna'da hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Fransa'nın Kiev Büyükelçiliği sözcüsü Emmanuel Berard, 20'li yaşlarındaki rap müziği yapımcısı Pierre Sarkozy'nin, Karadeniz sahilindeki Odessa kentinde kendisini kötü hissetmesi üzerine hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Fransa'nın Kiev Büyükelçiliği'nin sözcüsü Emmanuel Berard, Pierre Sarkozy'nin hastaneye kaldırılması ile ilgili daha fazla ayrıntı vermedi. Sadece rahatsızlığı sonucu hastanede olduğunu bildirdi. Rahatsızlığının sebebini anlatmadı.

Söz konusu olayla ilgili haber geçen Ukrayna basını da, DJ Mosay olarak bilinen Pierre Sarkozy'nin, Odessa'da bir klüpte çalacağını, ancak hastalığı nedeniyle gösterinin iptal edildiğini yazdı.

Daha önce Türkiye'de de bir klübün açılışında DJ'lik yapan oğul Pierre Sarkozy, sarı uzun saçları, tüylü foter şapkası ve tuhaf giyim tarzı ile dikkat çekmişti. Antalya'ya geçtiğimiz sene eylül ayında gelen Sarkozy, geçimini barlarda ve bazı organizasyonlarda DJ'lik yaparak sağlıyor.

KİEV

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Sarkozy'nin Oğlu Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement