Striptiz Kulübünde Hacker Seçimi! Zorlu Bir Testten Geçtiler - Son Dakika
Son Dakika Logo

Striptiz Kulübünde Hacker Seçimi! Zorlu Bir Testten Geçtiler

14.12.2016 13:51  Güncelleme: 21:40

Yeni nesil Rus siber savaşçıları, striptiz kulübünde egzotik dansçıların dikkat dağıtıcı dansları eşliğinde düzenlenen yarışmada hünerlerini sergiledi.

Rusya'nın başkenti Moskova'da geleceğin siber savaşçısı adayları, dikkat dağılımı, odaklanma eğitimi kapsamında bir striptiz kulübünde iç çamaşırları içinde dans eden egzotik dansçı kadınların arasında karışık ve zorlu kodları kırma antrenmanı yaptı. Moskova'da düzenlenen 'Hackathon' yarışması kapsamında genç 'hacker' adayları, dansçı kadınların kucak dansı yaparak ve direğin etrafında dans ederek dikkatlerini dağıtmasına izin vermeden verilen 'kod kırma' görevlerini ifa etmeye çalıştı.

YARIŞMANIN AMACI, ZOR KOŞULLAR ALTINDA DA KODLAMA YAPABİLMEK

Organizatörler bu sıra dışı yarışma koşullarını, 'kodlayıcıları zorlu şartlara tabi tutma' olarak açıkladı. Yarışmanın düzenlendiği 'Golden Girls' striptiz kulübü sahibi Lucky Lee: "Hackathon'un amacı programcının çok zor ve kritik koşullar altında da çalışma kabiliyetini ölçmektir. Bir kodlayıcı, etrafında güzel kızlar olmasına aldırmadan prototip program geliştirmek zorundadır." sözlerini dile getirdi. Yarışmanın görüntülerinde verilen göreve odaklanan 'hacker'ların etraflarında dans eden alımlı dansçılara rağmen gözlerini bilgisayar ekranından ayırmadığı görüldü.

Son Dakika Dünya Striptiz Kulübünde Hacker Seçimi! Zorlu Bir Testten Geçtiler - Son Dakika


Advertisement