Ukrayna'yı açıkça işgal eden Rusya, Moskova'yı sözde Ermeni soykırımını kınayan bilboardlarla donattı - Son Dakika
Dünya

Ukrayna'yı açıkça işgal eden Rusya, Moskova'yı sözde Ermeni soykırımını kınayan bilboardlarla donattı

Ukrayna topraklarınında işgale devam eden ve binlerce sivili öldüren Rusya, başkent Moskova'daki billboardlarda, "24 Nisan, Osmanlı İmparatorluğu'ndaki Ermeni soykırımının yıl dönümüdür." ifadelerine yer verdi.

21.04.2022 11:37  Güncelleme: 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sözde Ermeni soykırımının anıldığı 24 Nisan'a sayılı günler kalmışken, Rusya'dan dikkat çeken bir anma hamlesi geldi. İki aydır Ukrayna'yı işgal eden ve binlerce sivilin ölümüne neden olan Rusya'nın başkenti Moskova'da, bütün billboardlara sözde soykırımı anmak için yazılar yazıldı.

Rusya'dan skandal sözde Ermeni soykırımı anması

SKANDAL İFADELER

Moskova sokaklarını donatan afişlerde, "24 Nisan, Osmanlı İmparatorluğu'ndaki Ermeni soykırımının yıl dönümüdür." ifadeleri yer aldı. Bilindiği gibi Rusya, sözde Ermeni soykırımını tanıyan ülkelerden birisi.

Rusya'dan skandal sözde Ermeni soykırımı anması

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Sosyal medyada birçok kullanıcı bu görüntülere tepki gösterdi. Kullanıcılar, Rus lider Putin'in emriyle Ukrayna'yı işgal eden ve masumları öldüren Rusların, önce kendilerine bakmaları gerektiğini ifade etti.

Rusya'dan skandal sözde Ermeni soykırımı anması
Ukrayna\'yı açıkça işgal eden Rusya, Moskova\'yı sözde Ermeni soykırımını kınayan bilboardlarla donattı

Son Dakika Dünya Ukrayna'yı açıkça işgal eden Rusya, Moskova'yı sözde Ermeni soykırımını kınayan bilboardlarla donattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement