Ukraynalı baba ile kızının vedalaştığı ana ilişkin video yanlış çıktı - Son Dakika
Dünya

Ukraynalı baba ile kızının vedalaştığı ana ilişkin video yanlış çıktı

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik işgal girişimi başlattığı gün bir Ukraynalı baba ile kızı arasındaki vedalaşma anını gösterdiği iddia edilen video, gerçek dışı çıktı. Videodaki adamın Gorlovka'dan Rusya'ya tahliyesi gerçekleştirilen bir sivil olduğu öğrenildi.

24.02.2022 17:15  Güncelleme: 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, dünyanın bir numaralı gündem maddesi olmaya devam ederken, savaş anında kaydedildiği belirtilen çok sayıda görüntü de sosyal medya üzerinden servis edildi. Ancak bu görüntülerden bazıları asılsız çıktı.

UKRAYNALI BABA DEĞİL, TAHLİYE EDİLEN SİVİL

Savaşın başladığı ilk gün savaşa gittiği iddia edilen Ukraynalı bir baba ile kızının vedalaştığı anlara ilişkin olduğu iddia edilen bir video, sosyal medyada dolaşıma girdi. Fakat büyük ilgi gören videonun gerçek dışı olduğu belirtildi.

Savaşa giden Ukraynalı babanın, küçük kızına attığı son bakış yürekleri dağladı

TAHLİYE SIRASINDA KAYDEDİLMİŞ

Söz konusu videonun Gorlovka'daki sivillerin Rusya'ya tahliyesi sırasında kaydedildiği ve görüntülerdeki şahsın Ukrayna'daki savaş değil, Rusya'ya geçtiği aktarıldı.

Ukraynalı baba ile kızının vedalaştığı ana ilişkin video yanlış çıktı

Son Dakika Dünya Ukraynalı baba ile kızının vedalaştığı ana ilişkin video yanlış çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Filozof sn.: savaş insanlığın öldüğü vahşi bir hayvanlığın doğdugu akılsızlığınsa tavan yaptıgı bir caniliktir. 1 0 Yanıtla

Advertisement