Yarı insan yarı köpek nitelendirilen yaratık, köylülerin korkulu rüyası oldu - Son Dakika
Dünya

Yarı insan yarı köpek nitelendirilen yaratık, köylülerin korkulu rüyası oldu

Yarı insan yarı köpek nitelendirilen yaratık, köylülerin korkulu rüyası oldu

Avustralya'daki bir köyde "Yarı insan yarı köpek" denilen yaratık nedeniyle zor günler yaşanıyor. Son olarak ormana balık tutmaya giden John isimli adam, hayvanın kendisini takip ettiğini ileri sürerek, bir fotoğraf paylaştı. Ancak hayvan fotoğrafta net görülmedi. Şu ana kadar net fotoğraf çeken hiç kimse yok.

21.11.2021 17:52  Güncelleme: 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1887'de ABD'nin Michigan eyaletinde ortaya çıkan ve daha sonra başta ABD olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde duyulmaya başlanan yarı insan yarı köpek görünümlü yaratıkla ilgili bir hikaye de Avustralya'dan geldi. Avustralya'daki bir köyde yaşayan insanların, esrarengiz yaratık nedeniyle ormana giremedikleri iddia edildi.

BALIK TUTMAYA GİDEN ADAM FOTOĞRAFLADI

Söz konusu yaratığın belirgin olduğu bir fotoğraf çekilemezken, en son fotoğrafı balık tutmaya giden John isminde bir adam çekti. Ancak John'un çektiği fotoğrafta da yaratık net görüntülenemedi. Olayı duyan herkes, şimdi yaratığın nasıl bir şey olduğunu merak ediyor. Fakat şu ana kadar bu isteklerine en çok yaklaşan fotoğraf, John'un çektiği kare oldu.

"BENİ TAKİP ETTİĞİNİ GÖRDÜM"

Bugüne kadarki en net görüntüyü kaydeden John isimli adam, "Elimdeki sopayı kayaya her vurduğumda arkamda adımlarını duydum. Beni takip ettiğini çok iyi biliyordum fakat en fazla bu kareyi çekebildim" ifadelerini kullandı. Genç adamın bir sosyal ağda paylaştığı fotoğraf, kısa sürede binlerce yorum aldı.

İşte o fotoğraflar:

Köylüler yarı insan yarı köpek yüzünden ormana giremiyor! İşte bugüne kadarki en net fotoğrafı
Köylüler yarı insan yarı köpek yüzünden ormana giremiyor! İşte bugüne kadarki en net fotoğrafı

Son Dakika Dünya Yarı insan yarı köpek nitelendirilen yaratık, köylülerin korkulu rüyası oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Coronaci : Boyle sacma haber gormedim 1151 279 Yanıtla Bülent Pekcan: MERHABA ARKADAŞLAR BEN ISTANBULDA BIR MARKETDE CALISIYORUM BU BAHSEDILEN YARATIĞI BİZAT KENDI GOZLERIMLE EYÜP SULTANA BAGLI KEMERBURGAZDA ORMANDA GORDUM YARI INSAN YARI HAYVAN RENGI SİYAH 8 14 Bülent Pekcan: İster inanın ister inanmayın ve çalıştığım marketten istifa ettim çünkü markette akşamcı olarak çalışıyordum bu yarattık yüzünden işi.den OLDUM 5 13 BOSİ MAMİ: Aynen 8 0
  • BOSİ MAMİ: Aynen kanka güzel bulanıklaştırmışsınız fotoyu ağaç dalınada inanacak deiliz körde deiliz kurduğunuz mantık boş 249 32 Yanıtla
  • Turgay Uzala: İtman Gerçek Olmuş 138 33 Yanıtla
  • Turgay Uzala: İtman Gerçek Olmuş Aqksmskss 86 20 Yanıtla
  • Furkan Öztep: Namık Kemal abe orda ne geziyon 20 0 Yanıtla
  • İbrahim Çalıkoğlu: Atı koyup sonra fotoğrafı 144p yaparsan böyle olur o sadece at kafası ayrıca welcome to turkey yıl 2021 kendinize gelin 13 0 Yanıtla
  • RED SNAKE: Çok saçma bir haber 11 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Avrupa Birliği, 35 Bin Gence Ücretsiz Avrupa Turu Düzenleyecek
    02:36 Avrupa Birliği, 35 Bin Gence Ücretsiz Avrupa Turu Düzenleyecek

    Avrupa Birliği Komisyonu, DiscoverEU programı kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının da dahil olduğu 35 bin genç için ücretsiz trenle Avrupa turu düzenleyecek. Gençler, 1 Temmuz 2024 ile 30 Eylül 2025 arasında 30 gün boyunca Avrupa'nın birçok kentini ücretsiz dolaşabilecek ve bir indirim kartıyla birlikte birçok avantajdan yararlanabilecek. Başvurular, European Youth Portal üzerinden yapılacak ve başvuruya uygun olan gençlerden 35 bin kişi ücretsiz Avrupa seyahati kazanacak.

  • İsrail'in Bombardımanında 4'ü Çocuk 7 Filistinli Hayatını Kaybetti
    02:13 İsrail'in Bombardımanında 4'ü Çocuk 7 Filistinli Hayatını Kaybetti

    İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde bir evi bombalaması sonucu 4'ü çocuk 7 Filistinli hayatını kaybetti. İsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana sürdürdüğü saldırılar nedeniyle yaklaşık 2,3 milyon nüfuslu Gazze Şeridi'nde 1,9 milyon kişi yerinden edildi. Bu Filistinlilerin çoğu, İsrail'in daha önce 'güvenli bölge' olduğunu iddia ettiği Refah kentine sığındı.

  • Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    00:25 Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, Malatya'nın Battalgazi ilçesinde saat 00.09'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 9.28 kilometre olarak ölçüldü.

  • Muğla'nın Datça ilçesinde batma tehlikesi geçiren bottaki 25 düzensiz göçmen kurtarıldı
    23:58 Muğla'nın Datça ilçesinde batma tehlikesi geçiren bottaki 25 düzensiz göçmen kurtarıldı

    Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında, batma tehlikesi geçiren bottaki 25 düzensiz göçmen ekiplerce kurtarıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, lastik botun su alarak batma tehlikesi geçirdiği bilgisi üzerine harekete geçti. Aralarında çocukların da bulunduğu 25 düzensiz göçmen kurtarıldı. Ayrıca, ilçe açıklarında tespit edilen başka bir lastik bot içerisinde ise 34 düzensiz göçmen yakalandı ve İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Zagreb'de Filistin'e Destek Gösterisi Düzenlendi
    20:59 Zagreb'de Filistin'e Destek Gösterisi Düzenlendi

    Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de Filistin'e destek gösterisi düzenlendi. Göstericiler, Almanya'nın Filistin Kongresi'ni sonlandırmasına tepki gösterdi.


Advertisement