Çankaya Belediyesi Öğrenciler İçin Karne Şenliği Düzenledi - Son Dakika
Eğitim

Çankaya Belediyesi Öğrenciler İçin Karne Şenliği Düzenledi

Çankaya Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretim dönemini tamamlayarak yaz tatiline giren öğrenciler için Uğur Mumcu Parkı'nda karne şenliği düzenledi. İlk ve ortaokul öğrencileri çeşitli etkinliklerle eğlendi. Belediye ayrıca yaz tatilinde çocuklara yönelik drama, resim, seramik, dans ve yoga kursları verecek. Kurslara 7-13 yaş arası çocuklar başvurabilecek.

19.06.2023 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretim dönemini tamamlayarak yaz tatiline giren öğrenciler için karne şenliği düzenledi. Uğur Mumcu Parkı'nda düzenlenen şenlikte, ilk ve ortaokul öğrencileri çeşitli etkinliklerle güzel havanın keyfini çıkardı.

Çankaya Belediyesi, düzenlediği karne şenliği ile öğrencilerin yaz tatiline eğlenceli bir başlangıç yapmalarını sağladı. Uğur Mumcu Parkı'ndaki şenlikte güzel havanın tadını çıkaran ilk ve ortaokul öğrencileri çeşitli etkinliklerle eğlendi. Yoğun geçen eğitim öğretim döneminin stresini karne şenliğinde atan çocuklar, bandodan illüzyon gösterisine yüz boyamadan zıplamaya kadar birçok etkinliğe katıldı.

YAZ KURSLARI BAŞVURULARI BAŞLADI

Çankaya Belediyesi, yaz tatilini verimli ve eğlenceli geçirmeleri için çocuklara yönelik drama, resim, seramik, dans ve yoga kursları verecek. Bayraktar, Esat, Mürsel Uluç, Nazım Hikmet, Yıldız ve 100. Yıl Çankaya Evleri'nde yürütülecek kurslara 7-13 yaş arası çocuklar için başvurulabilecek. Bugün başlayan başvurular, 23 Haziran'a dek Çankaya Evleri'ne yapılacak.

Çankaya Belediyesi Öğrenciler İçin Karne Şenliği Düzenledi
Kaynak: ANKA

Son Dakika Eğitim Çankaya Belediyesi Öğrenciler İçin Karne Şenliği Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement