Cumhuriyet İlkokulu Öğrencileri Depremzedelere Yardım Ediyor - Son Dakika
Eğitim

Cumhuriyet İlkokulu Öğrencileri Depremzedelere Yardım Ediyor

Cumhuriyet İlkokulu Öğrencileri Depremzedelere Yardım Ediyor

Adana'nın Ceyhan ilçesindeki Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, Kahramanmaraş, Malatya ve Hatay'daki depremzedeler için yoğurt kovasından yaptıkları aparatla kaşkol ve bere örüyor. Bu etkinlikle çocukların kas gelişimini sağlarken, deprem bölgesindeki çocuklara yardım etmeyi ve dayanışma duygularını geliştirmeyi amaçlıyorlar.

23.11.2023 10:21  Güncelleme: 10:25

ADANA'nın Ceyhan ilçesinde Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, Kahramanmaraş, Malatya ve Hatay'daki depremzedeler için yoğurt kovasından yaptıkları aparatla kaşkol ve bere örüyor.

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte Hatay, Malatya ve Kahramanmaraş'taki depremzedeler için, Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, yoğurt kovasından yaptıkları aparatla kaşkol ve bere örmeye başladı. Okul Müdürü Mehmet Atasoy, bu etkinlikle hem küçük çocukların kas gelişimini sağladıklarını hem de sosyal sorumluluk projesine giriştiklerini söyleyerek, "Bu ürünleri deprem bölgelerindeki öğrencilere hediye ederek yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı da geliştiriyoruz. Çok yakında yapımını tamamladığımız ürünleri, deprem bölgesindeki çocuklara hediye edeceğiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Eğitim Cumhuriyet İlkokulu Öğrencileri Depremzedelere Yardım Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement