Daü Mika’dan Öğrencilere Kolaylık - Son Dakika
Eğitim

Daü Mika’dan Öğrencilere Kolaylık

Daü Mika’dan Öğrencilere Kolaylık

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Bir Yıllık Eğitim Dönemi Boyunca Güz Ve Bahar Dönemleri Olmak Üzere Yılda İki Kez Mezun Veriyor.

11.01.2011 19:41  Güncelleme: 19:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu akdeniz üniversitesi (daü) bir yıllık eğitim dönemi boyunca güz ve bahar dönemleri olmak üzere yılda iki kez mezun veriyor. Mezuniyet törenlerinde mezunların diploma onay işlemleri için DAÜ Mezunlarla İletişim Kariyer Araştırma Müdürlüğü (MİKA) tarafından mezun adaylarına büyük kolaylıklar sağlanıyor.

DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, mezun öğrencilerimize sunulan imkanlara değinen DAÜ MİKA Müdürü Özlem Avcı, mezun öğrencilerin mezuniyet törenlerinden sonra diplomalarını DAÜ MİKA'ya getirerek KKTC'de İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanlığı, Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TC Lefkoşa Büyükelçiliği'nden alınması gereken onayların kendileri tarafından alındığını ve onay işlemlerinden sonra öğrencilerin ev adreslerine teslim edildiğini belirtti.

Bu işlemlerin neden yapılması gerektiğine de değinen DAÜ MİKA Müdürü Avcı, öğrencilerle iletişimlerinin mezuniyetle son bulmadığını, mezuniyetle birlikte farklı bir boyut kazandığını ifade ederek, DAÜ mezunlarına her aşamada destek olmak için çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Üniversite olarak her zaman önde gelen misyonlarından biri olan öğrenci memnuniyetini artırmak adına yapılması gerekenleri dikkate alarak yaptıklarını söyleyen Avcı, mezuniyet sonrası diploma onay işlemlerinin de bunun bir parçası olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim Daü Mika’dan Öğrencilere Kolaylık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement