Döşemealtı Belediyesi Öğrencilere Ücretsiz Sinema Gösterimleri Düzenliyor - Son Dakika
Eğitim

Döşemealtı Belediyesi Öğrencilere Ücretsiz Sinema Gösterimleri Düzenliyor

Döşemealtı Belediyesi Öğrencilere Ücretsiz Sinema Gösterimleri Düzenliyor

Döşemealtı Belediyesi, eğitim öğretim yılını tamamlayan öğrenciler için ücretsiz sinema gösterimleri düzenliyor. Yeşilbayır Mahallesi Flora AVM içerisinde bulunan sinema salonunda gerçekleştirilecek etkinlikte, öğrenciler karneleriyle birlikte istedikleri filmi izleyebilecek ve mısır ikramından faydalanabilecekler. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, tüm öğrencileri ve ailelerini film izlemeye davet ederek, etkinliğin 9 Temmuz tarihine kadar devam edeceğini belirtti.

03.07.2023 10:38  Güncelleme: 10:39

Döşemealtı Belediyesi, eğitim öğretim yılını geride bırakan öğrenciler için ücretsiz sinema gösterimleri düzenliyor.

Döşemealtı'nda 2022-2023 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte 16 bin 58 öğrenci 3 ay sürecek yaz tatiline girdi. Döşemealtı Belediyesi'nin yaşama geçirdiği hizmetle, Yeşilbayır Mahallesi Flora AVM içerisinde yer alan sinema salonunda öğrenciler aileleriyle birlikte ücretsiz sinema gösterimleri ile buluşacak. 9 Temmuz 2023 tarihine kadar karnesiyle birlikte sinemeya giden öğrenciler istedikleri filme izleyecek, öğrencilere mısır ikramı da yapacak.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, tüm öğrencileri aileleriyle birlikte film izlemeye davet ederek, "Öğrencilerimiz koskoca bir eğitim öğretim sezonunu tamamladı. Çok yoruldular. Bizde artık geleneksel hale getirdiğimiz sinema ve mısır etkinliğimizi yaparak onlara küçük bir karne hediyesi veriyoruz. 9 Temmuz tarihine kadar tüm film seanslarına ücretsiz olarak girip gönüllerince eğlenecekler" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Eğitim Döşemealtı Belediyesi Öğrencilere Ücretsiz Sinema Gösterimleri Düzenliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement