Kastamonu'da YKS heyecanı yaşandı - Son Dakika
Eğitim

Kastamonu'da YKS heyecanı yaşandı

Kastamonu\'da YKS heyecanı yaşandı

Kastamonu Üniversitesi'nde YKS'nin ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) için sınava girecek öğrenciler ve aileleri heyecanlı bir gün geçirdi. Bazı adaylar son dakikalarda sınav olacakları binalara son dakika koşarak geldi. 3 çocuk annesi Mürüvet Sönmez, çocuklarına örnek olmak için sınava girdiğini belirterek, 'Hem çocuklarıma örnek olmak için hem de okumayı sevdiğim için sınava giriyorum' dedi.

17.06.2023 11:10  Güncelleme: 11:11

Kastamonu'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na giren öğrenciler ve aileleri sınav heyecanı yaşadı.

Kastamonu Üniversitesi'nde YKS'nin ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) için sınava girecek öğrenciler binalara giriş yaptı, veliler okul dışında çocuklarını beklerken bazı adaylar son dakikalarda sınav olacakları binalara son dakika koşarak geldi.

"Hem çocuklarıma örnek olmak için hem de okumayı sevdiğim için sınava giriyorum"

Çocuklarına örnek olmak için sınava girdiğini belirten 3 çocuk annesi Mürüvet Sönmez, "Sınava gireceğiz heyecanlıyız. 3 kız annesiyim, kızlarımda üniversite okuyorlar. 'Bekleyin dedim' ama beni kimse beklemedi. Hem çocuklarıma örnek olmak için hem de okumayı sevdiğim için sınava giriyorum. Daha önceden de sınavlara girdim fakat yerleşememiş tim. İnşallah sınavı kazanırsam okuyacağım. Aslında Gastronomi bölümünü istiyorum ama puanımın yetmeyeceğini düşünüyorum" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Kastamonu'da YKS heyecanı yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement