Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi'nde Kanserle Mücadele Eden Öğretim Görevlisi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Eğitim

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi'nde Kanserle Mücadele Eden Öğretim Görevlisi Hayatını Kaybetti

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi\'nde Kanserle Mücadele Eden Öğretim Görevlisi Hayatını Kaybetti

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Tuğçe Çetinkaya Kencer, uzun süredir kanserle mücadele ediyordu ve maalesef hayatını kaybetti. Kencer'in ölümü, meslektaşlarını ve öğrencilerini derin bir üzüntüye boğdu. NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Kencer için taziye mesajı yayınladı ve üniversitenin büyük bir kayıp yaşadığını belirtti. Kencer'in cenazesi Kayseri Hulusi Akar Cami'nden kaldırılacak.

25.09.2023 13:35

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Tuğçe Çetinkaya Kencer; uzun süredir verdiği kanserle mücadelesini kaybetti. Kencer'in ölümü meslektaşlarını ve öğrencilerini yasa boğdu.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Tuğçe Çetinkaya Kencer için taziye mesajı yayınladı. Rektör Aktekin mesajında; "Üniversitemiz Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Öğretim Görevlisi Tuğçe Çetinkaya Kencer vefat etmiştir. Üniversitemizin kıymetli bir personelini kaybetmiş olmanın derin teessürü içerisindeyiz. Merhumeye Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve NEVÜ camiasına başsağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Kencer'in cenazesi Kayseri Hulusi Akar Cami'nden kaldırılacak. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi'nde Kanserle Mücadele Eden Öğretim Görevlisi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement