Şuhut'ta veliler 'Sınır Var Sinir Yok' kitabını tahlil edip ebeveynliği konuştu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Şuhut'ta veliler 'Sınır Var Sinir Yok' kitabını tahlil edip ebeveynliği konuştu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Şuhut\'ta veliler \'Sınır Var Sinir Yok\' kitabını tahlil edip ebeveynliği konuştu

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde 'Maarif'in Kalbinde Şuhut Okuyor' projesi kapsamında velilere kitap tahlili etkinliği düzenlendi. Şuhut Millet Bahçesi'ndeki etkinlikte veliler 'Sınır Var Sinir Yok' kitabını değerlendirip çocuk eğitimi ve bilinçli ebeveynliği konuştu.

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde "Maarif'in Kalbinde Şuhut Okuyor" projesi kapsamında velilere yönelik kitap tahlili etkinliği düzenlendi.

Fatih İlkokulu öğretmeni Esra Şehri Karaca öncülüğünde Şuhut Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte veliler, "Sınır Var Sinir Yok" adlı kitabı değerlendirdi. Buluşmada çocuk eğitimi, aile içi iletişim ve bilinçli ebeveynlik konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Etkinlikle okul-aile iş birliğinin güçlendirilmesi ve ilçede okuma kültürünün yaygınlaştırılmasının hedeflendiği belirtildi.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.