Üniversite Adayları İçin Yepyeni Bir Site - Son Dakika
Eğitim

Üniversite Adayları İçin Yepyeni Bir Site

universite.alisverisrobotu.com, internet sayfası üzerinden istedikleri vakıf üniversitesinin öğrenim ücretlerini ve burs imkanlarını öğrenebiliyor.

29.06.2011 11:26  Güncelleme: 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sınav döneminin sonlandığı ve puanların belirlenmesinin beklendiği bu dönemde üniversite seçiminde halen zorlanan adaylar hangiuniversite.com'un alisverisrobotu.com ile işbirliği sonucu açılan universite.alisverisrobotu.com internet sayfası üzerinden istedikleri vakıf üniversitesinin öğrenim ücretlerini ve burs imkanlarını öğrenebiliyor.

Hangiuniversite.com üniversite sınavı sürecinde adayların tercihlerini doğru ve etkin bir şekilde yapmalarına olanak sağlamak amacı ile kurulan internet tabanlı bir akademik danışmanlık sitesi. Proje kapsamında sunulan simulasyon ve rehberlik hizmetleri ile üniversite adaylarının tercih provası yapmasına imkan tanınıyor. Internet üzerinden alışveriş ederken çevrimiçi mağazalardaki ürün ve fiyatlar arasında karşılaştırma yapmanıza olanak sunan ve sizi en yakın satış noktasına yönlendiren alisverisrobotu.com ile hangiuniversite.com'un yaptığı ortaklaşa bir çalışma bulunuyor: universite.alisverisrobotu.com.

Yeni açılan universite.alisverisrobotu.com üniversite adaylarının vakıf okulları hakkında yıllık eğitim tutarlarından burs olanaklarına kadar geniş bir alanda bilgi sahibi olmasını sağlıyor. universite.alisverisrobotu.com sitesi, hayatları hakkındaki en önemli kararlardan birini verecek üniversite adaylarına seçimlerini yapmadan önce farklı seçenekleri değerlendirme şansı sunuyor. Nereye kaydını yaptıracağı konusunda kararsız olanlar site sayesinde çok kıymetli bir yol göstericiye sahip oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim Üniversite Adayları İçin Yepyeni Bir Site - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement