Son günlerde artan akaryakıt fiyatları başta olmak üzere sektörün tüm sorunları Malatya'da düzenlenecek toplantı ile masaya yatırılacak.
Malatya Akaryakıt ve Otogaz Satıcıları Derneği (MADER) organizasyonu ile düzenlenecek olan toplantıya konuşmacı olarak Enerji Petrol ve Gaz işverenler Sendikası Başkanı Fesih Akdaş katılacak. Toplantıda sektörün sorunları ile artan akaryakıt fiyatları, sektörün geleceği ve çözüm önerileri ele alınacak.
10 Kasım Cuma günü saat 17.00'de Malatya Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşecek olan toplantı öncesi açıklama yapan Dernek Başkanı Arif Aksoğan, tüm sektör temsilcilerini toplantıya davet ederek sorunların ve çözüm önerilerinin ele alınacağını söyledi. - MALATYA
Son Dakika › Ekonomi › Akaryakıt Sektörünün Sorunları Masaya Yatırılacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.