Ankara'daki Patlama Ölenlerin Yakınlarına İş - Son Dakika
Ekonomi

Ankara'daki Patlama Ölenlerin Yakınlarına İş

Ankara\'daki Patlama Ölenlerin Yakınlarına İş

TESK Genel Başkanı Derviş Günday, Ankara'da Meydana Gelen Patlama Hayatını Kaybeden 6 Kişinin Ailelerinden Birer Kişinin İşe Alınacağını Açıkladı.

24.05.2007 12:46

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Derviş Günday, Ankara'da meydana gelen patlama hayatını kaybeden 6 kişinin ailelerinden birer kişinin işe alınacağını açıkladı.

Konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, önceki gün Ankara'da meydana gelen patlamadan duyduğu üzüntüyü ifade eden Günday, patlamada iş yerleri zarar gören Anafartalar Çarşısı esnafına bütçe imkanları doğrultusunda yardım yapılacağını bildirdi.

Doğu ve Güneydoğu illerinde terörle mücadele ederken yaralanan gaziler ile taksici cinayetlerinde hayatını kaybedenlerin ailelerine de sürekli maddi yardımlarda bulunduklarını belirten Günday, açıklamasına şöyle devam etti:

“Bu ülke hepimizin. Türkiye Cumhuriyetinin sonsuza kadar yaşaması için toplumumuzun her kesimine görev düşmektedir. Bugün birlik olma günüdür. Kurum olarak geçmişte Doğu ve Güneydoğu'da teröre karşı mücadele etmiş 100 gazimizi işe aldık. Şimdi de Ulus'taki patlamada hayatını kaybeden 6 vatandaşımızın ailelerinden 1'er kişiyi işe başlatma kararı aldık. Bunun yanında patlamada zarar gören esnaf ve sanatkarlarımıza da bütçe imkanlarımız doğrultusunda gereken yardımı yapacağız.”

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Ankara'daki Patlama Ölenlerin Yakınlarına İş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement