Apple'ın Heyecan Yaratan Devasa Kampüsünden Yeni Görüntüler Çekildi - Son Dakika
Ekonomi

Apple'ın Heyecan Yaratan Devasa Kampüsünden Yeni Görüntüler Çekildi

Apple'nın 260 bin metrekareye inşa ettiği ve tasarımıyla uzay üssünü andıran 'Campus 2' isimli kampüsünde son aşamaya gelindi. Drone kamerası inşaatın son halini kaydetti.

06.02.2017 11:16  Güncelleme: 14:42

Steve Jobs'ın henüz hayattayken planladığı 'Campus 2' projesi duyurulduğu günden itibaren büyük heyecan yaratmıştı. ABD'nin California eyaletinde inşa edilen fütüristik kampüsü görmek için sabırsızlanan teknoloji tutkunları, inşaatı devam eden kampüsün drone ile çekilmiş yüksek çözünürlüklü videosuyla merakını bir nebze dindirdi.

ÇEVRE YERLEŞKELER TAMAMLANDI

Zorlu hava şartlarında çalışılmasına rağmen, binanın dış aydınlatma sistemi yerleştirildi; fitness merkezi, park bölgeleri ve çayır alanları hazır hale getirildi. Toplam 260 bin metrekarelik alana sahip olacak bu dairesel binanın dış yüzeyi kaplandığı için, binanın içi büyük bir gizem olarak kaldı.

65 BİN METREKARELİK SOLAR PANELLERİN %70'İ YERLEŞTİRİLDİ

Apple, yeni uzay üssünü andıran kampüsünün 65 bin metre karelik çatı bölümünü solar paneller ile kaplanacağını duyurmuştu. Belirtildiği üzere, çatıdaki güneş panellerinin %70'i tamamlandı. Dünyada tanınırlığı ve kabul edilebilirliği en yüksek 'yeşil bina sertifikası' yani LEED'e sahip proje, doğa dostu olmasıyla övgüler almıştı.

Apple\'ın Heyecan Yaratan Devasa Kampüsünden Yeni Görüntüler Çekildi

Son Dakika Ekonomi Apple'ın Heyecan Yaratan Devasa Kampüsünden Yeni Görüntüler Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement