Bandırma Osb'de İkinci Etap Çalışmaları - Son Dakika
Ekonomi

Bandırma Osb'de İkinci Etap Çalışmaları

Bandırma Organize Sanayi Bölgesindeki (OSB) ikinci etap çalışmaları başladı.

28.03.2016 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bandırma Organize Sanayi Bölgesindeki (OSB) ikinci etap çalışmaları başladı.

Bandırma OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yakar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 bin 100 dönümlük arsa için Milli Emlak Genel Müdürlüğünden onay çıkmasıyla 2. etap olarak ağır metal sanayi yatırımcılarına yer sorunu olmadan hizmet vermeyi hedeflediklerini söyledi.

Bandırma Limanı ile demir yolu bağlantısının tamamladıktan sonra içinden tren geçen ilk organize sanayi bölgesi olacaklarını aktaran Yakar, "Bununla beraber Balıkesir Büyükşehir Belediyemizinde 'Bandırma Port Projesi' ile bağlantılı olması bölgemizde sanayinin kısa sürede gelişmesine katkı sağlayacak." dedi.

Yakar, yatırımcıya kurmak istediği iş ve sektör gereği ihtiyacı olduğu kadar arsa tahsis edeceklerini ifade ederek, "Şu anda bölgemize yoğun talep var. Sanayi bölgemizde arıtma tesislerimiz mevcut, doğalgaz hattımızla altyapı çalışmalarımız tamamlandı. Yatırımcılarımızın kullanımına hazır demir yolu bağlantısı bittiğinde bölgemiz Güney Marmara'nın sanayide lokomotifi haline gelerek milli ekonomiye can verecektir." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Bandırma Osb'de İkinci Etap Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement