Bimeks 57. Mağazasını İndirimlerle Açtı - Son Dakika
Ekonomi

Bimeks 57. Mağazasını İndirimlerle Açtı

Bimeks 57. Mağazasını İndirimlerle Açtı

Teknoport konseptli mağazalarına yenilerini eklemeye devam eden Bimeks, Ümraniye Tepeüstü'nde açılan yeni alışveriş merkezi Buyaka'da 9.Teknoport mağazasını açtı.

21.03.2012 10:59

Teknoport konseptli mağazalarına yenilerini eklemeye devam eden Bimeks, Ümraniye Tepeüstü'nde açılan yeni alışveriş merkezi Buyaka'da 9. Teknoport mağazasını açtı. Açılışa özel 21-31 Mart tarihleri arasında binlerce üründe çok avantajlı fiyatların uygulandığı mağaza önünde vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Gerçekleştirdiği açılışlarla tüm yurtta iyi fiyatlı teknoloji fırtınası estiren Bimeks, bu sabah İstanbullulara yeni bir Teknoport daha kazandırdı. Çoklu kanal stratejisiyle tüm yurtta hızla büyüyen Bimeks, sabah saat 08.00'de Ümraniye Tepeüstü'nde açılan Buyaka Alışveriş Merkezi'nde hizmete girdi. Açılışa İstanbul Vali Yardımcısı Yalçın Bulut, Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray ve Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar katıldı.

Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, Bimeks olarak 9. Teknoportu açtıklarını ifade ederek, mağazanın İstanbul'da kendilerine güç katacağını belirtti. Bayraktar, hedeflerinin 2015'e kadar tüm Türkiye'de 156 mağaza açmak olduğunu ifade ederek, "Bimeks hedeflerinin peşinde emin adımlarla ilerleyen atılımcı bir şirket. 17 Mart'ta Sivas'ta gerçekleştirdiğimiz güzel açılışın ardından bugün burada yeni Teknoportumuzu hizmete sokuyoruz. Açılışlarımıza ara vermeden devam ederek, yatırımcımızın yüzünü güldürüyoruz.

Buyaka Teknoportumuz bin 400 metrekarede, her türlü teknoloji ürününü bir arada bulabileceğiniz büyük bir mağaza. Bu mağazamız için yaklaşık 1 aydır çalışıyoruz. Pazarlama faaliyetlerine 2 gündür başladık ama etkili olduğunu görüyoruz. Sabahın erken saatlerinden itibaren, hatta geceden kuyruğa giren vatandaşlarımız var. Hiçbirini stoksuz bırakmadan, yeterli sayıda ürünle açılış yapıyoruz. Rakiplerimizin aksine müşterilerimizi "Ürün bitti" diyerek yollamıyoruz" dedi.

Kuyrukta bekleyen müşteriler üzerinde anket yaptıklarına da değinen Bayraktar, "Müşterimiz neyi tercih ediyor, nerden, ne şekilde geliyor araştırıyoruz. Bizde her şey matematik hesaplar üzerine kurulu. Her açılışımızda bu anketi yaparak bölgesel farklılıklar var mı onları tespit ediyoruz. Tüm büyümemiz bunun üzerine kurulu" şeklinde konuştu.

Öte yandan açılışa büyük ilgi gösteren vatandaşlar mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Kuyrukta bekleyen vatandaşlara Bimeks yetkilileri tarafından sandviç ve meyve suyu dağıtıldı. Sabah saat 05.00'de açılış için kuyruğa girdiğini belirten İsmail Subaşı, "Fiyatlar çok uygundu, düşündüğüm her şeyi aldım" dedi. Bir başka müşteri Metin Tut ise, gece saat 23.00 civarında sıraya girdiğini ifade ederek, "Televizyon, laptop gibi cihazlar aldım. Bütçemiz sınırlı olduğu için soğuk demeden bekledik.

Fiyatlar çok uygundu, beklediğimize değdi" diye konuştu.

Bu yılsonunda 76 mağaza sayısına ulaşmayı hedefleyen Bimeks, mağaza sayısını 57 yaptı. Bu sayede 37 ilde 57 mağaza ile iyi fiyatlı teknoloji hizmetine devam diyen Bimeks, toplam satış alanını 38 bin 100 metrekareye çıkardı. Ümraniye'nin yeni alışveriş merkezi Buyaka'da açılan Bimeks mağazasında açılışa özel onlarca üründe çok özel fiyat indirimleri uygulandı. 21-31 Mart tarihleri arasında geçerli olacak açılış kampanyasının bazı ürünleri şöyle:

"Dokunmatik ekran Nokia C5-03 539 TL yerine 399 TL'den, 32 inç LCD TV 1189 TL yerine 699 TL'den, HP Pavillion Notebook 1798 TL yerine 1099 TL'den, Samsung çamaşır makinesi 999 TL yerine 829 TL'den satışa sunuldu." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Bimeks 57. Mağazasını İndirimlerle Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement