Biytaş İstikrarlı Büyüyor - Son Dakika
Ekonomi

Biytaş İstikrarlı Büyüyor

Biytaş İstikrarlı Büyüyor

Isıtma, soğutma havalandırma sektörünün Güney Marmara’daki lideri Biytaş şirketler grubu, sektördeki 30 yıllık tecrübesiyle müşterilerine çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

24.07.2015 17:23

Isıtma, soğutma havalandırma sektörünün Güney Marmara'daki lideri Biytaş şirketler grubu, sektördeki 30 yıllık tecrübesiyle müşterilerine çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Biytaş Şirketler Grubu Başkanı Suat Gülçimen, kuruldukları ilk günden beri müşterilerinin talep ve beklentilerine çözüm bulmak için çalıştıklarını ve bunda da başarılı olduklarını söyledi.

Nilüfer'de Kaşıkzade Restoran'da ramazan ayının son günlerinde çalışanlarıyla iftar yemeğinde bir araya gelen Suat Gülçimen, Biytaş Şirketler Grubu olarak zirve yolculuğuna devam edeceklerini söyledi. Gülçimen, "Biytaş Şirketler Grubu'nda görev yapan mühendis, tekniker ve uzman çalışanlardan oluşan kadromuz müşterilerimizin taleplerine cevap vermek ve en kaliteli hizmeti sunmak için çalışıyorlar. Grubunuzun başarışında sizlerin büyük payı ve emeği var" dedi.

Bursa ve yakın çevresinin yanı sıra İstanbul, Afyon, Muğla ve Antalya'da da çok önemli projelere imza attıklarını vurgulayan Suat Gülçimen, başta Bursa olmak üzere ülkenin önemli kentlerinde büyük projelerin aranan firması haline geldiklerini belirtti. Gülçimen, bugüne kadar 35 binden fazla konutun mekanik tesisatını yaptıklarını, 10 milyon metrekareden fazla alanı projelendirdiklerini, 75 bin dolayında cihaz sattıklarını, 25 milyon metre dolayında tesisat borusu montajı yaptıklarını ve yüzlerce yüzme, gösteri ve süs havuzu yaptıklarını belirtti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Biytaş İstikrarlı Büyüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement