Blippar Türkiye'ye Yatırım Yapmaya Nasıl Karar Verdi? - Son Dakika
Ekonomi

Blippar Türkiye'ye Yatırım Yapmaya Nasıl Karar Verdi?

Blippar Türkiye CEO'su Zehra Öney, Blippar'ın dünyada 2013'ten bu yana hizmet veren start-up bir firma olduğunu belirtti.

25.12.2014 12:46

Blippar Türkiye CEO'su Zehra Öney, Blippar'ın dünyada 2013'ten bu yana hizmet veren start-up bir firma olduğunu belirtti.

Blippar'ın globalde bir marka ile yaptığı kampanyayı gördükten sonra Türkiye'nin de bu tarz bir kampanyaya ihtiyaç duyduğunu hissettiğine dikkat çeken Öney, Blippar'ın dünyaya yaymak istediği stratejiden çok etkilendiğini ve Blippar ile kurulan iletişimin ardından firmanın kafasında Türkiye'de bir ofis açmaya dair fikri olmamasına karşın proje ve teknolojilerini tanıtmak adına kendilerine satış yetkisi verdiğini ifade etti.Blippar'ı Türkiye'yi ve potansiyelini anlattıktan yatırım yapmaya ikna ettiklerini belirten Öney, Japonya, Hindistan, Abd, Çin gibi ülkelerin ardından ülkemize de yönelim gösterdiğini ifade etti.

2013 yılı sonu itibari ile Türkiye'nin genç nüfusuyla büyük potansiyel vaad eden, mobil ve sosyal platformların kullanımının yüksek olduğunu ifade eden Blippar CEO'su Öney,

Blippar Türkiye\'ye Yatırım Yapmaya Nasıl Karar Verdi?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Blippar Türkiye'ye Yatırım Yapmaya Nasıl Karar Verdi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement