Chrome'daki Açığı Bulup Parayı Cebe Attılar - Son Dakika
Ekonomi

Chrome'daki Açığı Bulup Parayı Cebe Attılar

Google Chrome'un son sürümü için yapılan incelemede 62 yeni açık bulan hata avcıları,Google'un ödül programından toplam 88.500 dolar ödül kazandı.

27.01.2015 17:41  Güncelleme: 18:25

Google Chrome'un son sürümü için yapılan hata ayıklamasında 62 yeni açık bulundu. Bu açıkları bulan hata avcıları ise Google'un ödül programından toplam 88.500 dolar ödül kazandılar.

HATALARIN ÇOĞU ICU VE DOM MODÜLLERİNDE

Hatalardan 17'sinin Chrome'un FFmpeg, ICU ve DOM modüllerindeki önemli boyutta hafıza hatası olduğu ortaya çıktı.

HATA AVCILARINA UFAK BİR SERVET ÖDEDİ

Hata avcılarından Yangdingning 53.500 dolarlık hata ayıklama ödülü fonundan 9.000 dolar alırken, Cloudfuzzer isimli avcı ise 12 bin dolarlık ödül aldı. Google ayrıca, başka güvenlik açıkları için de ödüllere 35 bin dolar daha ekledi ve toplam 88.500 dolarlık ödül havuzu, farklı avcılar arasında paylaşıldı.

Chrome\'daki Açığı Bulup Parayı Cebe Attılar
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Chrome'daki Açığı Bulup Parayı Cebe Attılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • SON SÜRÜM BERBAT: CHROME'un son sürümü. . Hatalarla dolu. . . SAYFALAR YANIT VERMİYOR hatası ise en sık karşılaşılanlardan. . . CHROME BETA 64 BIT Sürümü ise;Kasma konusunda tam bir felaket. . . ÖNERİM ise; COMODO DRAGON TARAYICI'yı kur ve rahatla. . Üstelik Arayüzü;CHROME'la bire bir aynısı. . ve dahası da var. . . Kurarken DNS SERVICE'i kabul ettiğinde, Tüm YASAKLI SİTELER emrinde ve de KASMIYOR üstelik. . . . Ben; ÇARENİN KRALINI SUNDUM. . . . Hani benim Dolarlarım . . ?. . . :))) 4 1 Yanıtla
    MİT: YANIT VERMEMESİ VE YAVAŞLIĞI BİZİM TTNET DEDİKLERİ LANET İNTERNET HİZMETİNDEN KARDEŞİM. 4 0 CIA: Evet Haklısın. . . Superonline'ın (ÇAKMA FIBER INTERNETİ). . . TTNET'ten çok daha kötü. . . Bu ülkede NİÇİN en pahalı olan TTNET. . ?. . . Bu da en büyük saçmalık. . . Yeraltına BAKIR TEL'ler döşeyip. . Evlerde ve işyerlerindeki modemlere CAM KABLO döşüyorlar. . . Göz boyuyorlar güya. . . Bu ülkede teknik anlamda ne varsa 90'ı FAKE ve SAHTE. . . ! 1 0
  • Anadolu: Tesekkurler Google ! 3 2 Yanıtla

Advertisement