Oyak'ın Başakşehir projesine yoğun ilgi - Son Dakika
Ekonomi

Oyak'ın Başakşehir projesine yoğun ilgi

Oyak'ın Başakşehir projesine yoğun ilgi "Nitelikli konut projeleri yoğun ilgi görüyor" Vatandaşlar sabahın erken saatlerinde kuyruğa girdi Oyak İnşaat tarafından İstanbul Başakşehir'de yapılan OYAKKENT 3 SİLÜET projesi yoğun ilgi gördü.

16.10.2021 16:19  Güncelleme: 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyak'ın Başakşehir projesine yoğun ilgi

"Nitelikli konut projeleri yoğun ilgi görüyor"

Vatandaşlar sabahın erken saatlerinde kuyruğa girdi

İSTANBUL - Oyak İnşaat tarafından İstanbul Başakşehir'de yapılan OYAKKENT 3 SİLÜET projesi yoğun ilgi gördü. Oyak üyeleri ve üye olmayan vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren satışa bugün sunulacak projeden konut alabilmek için satış ofisi önünde yoğunluk oluşturdu.

Oyak İnşaat tarafından, İstanbul Başakşehir'de yapılan OYAKKENT 3 SİLÜET projesi bugün yapılacağı lansmanına Oyak üyeleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sabahın erken saatlerinde satış ofisine gelen vatandaşlar, nitelikli konut projelerine ihtiyaç olduğunu belirterek, projeyi tercih etmelerindeki sebeplerin ana ulaşım noktalarına yakınlığı ve İstanbul'un içerisinde yeşille iç içe ferah bir yaşam ortamı sunması olduğunu söylediler.

"Lansmana yoğun ilgi satışı ileri tarihe erteletti"

Projenin lansman yoğunluğunu değerlendiren Oyak İnşaat Genel Müdürü Mahmut Uyar, "Başakşehir'de 133 bin metrekare arsa alanı ve 357 bin metrekare inşaat alanına sahip projemizin lansmanına özel 840 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunmayı planladık. Her bütçeye uygun alternatifli ödeme planları sunduğumuz bu proje, sabah saatlerinden bu yana hem Oyak üyelerimiz ve vatandaşlarımız tarafından büyük bir ilgi gördü. Biz de pandemi koşullarında iş sağlığı ve güvenliğini gözeterek projenin satışını erteleme kararı aldık. Üyelerimize de gönderdiğimiz mesaj ve web sitemizde yayınladığımız bilgi doğrultusunda ileri bir tarihte konutlarımızı tekrar satışa sunacağız" şeklinde konuştu.

"Doğaya saygılı sağlıklı yaşam alanı"

Oyak İnşaat Genel Müdürü Uyar, "Projemiz her anlamda müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak niteliklere sahip. Bu proje bir konut projesi olmanın ötesinde, yüksek getiri imkanı sunan, şehrin gürültüsünden uzak yeşille iç içe bir yaşam sürme hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Oyak güvencesiyle satışa sunduğumuz ve 3 yılda tamamlamayı planladığımız OYAKKENT 3 SİLÜET; sürdürülebilir, enerji verimliliğini önemseyen ve doğaya saygılı yaklaşımı ile sağlıklı yaşam alanlarına sahip olma olanağı ile ön plana çıkıyor" diyerek sözlerini tamamladı.

"Sabah erkenden geldik"

Proje hakkında bilgi almak için geldiğini belirten Ahmet Beyazyürek, "Projeyi Oyak yaptığı için daire almayı düşündük. Daireler ve ödemeler hakkında bilgi almak için sabah geldik. Ancak yoğunluk nedeniyle satışı ertelemişler. Takip edeceğiz, halk olarak kaliteli ve güvenli konutlara ihtiyacımız var" dedi.

(UGR-MFA-E)

Oyak\'ın Başakşehir projesine yoğun ilgi
Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Oyak'ın Başakşehir projesine yoğun ilgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaziantep Ticaret Odası Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    15:03 Gaziantep Ticaret Odası Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Gaziantep Ticaret Odası'nın Mart ayı olağan meclis toplantısı, geniş katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda, ticari hayatı etkileyen sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bursa ile bağlarımızı güçlendiriyoruz
    15:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bursa ile bağlarımızı güçlendiriyoruz

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Bursa'nın tarihi ve ekonomik önemine vurgu yaparak, Türkiye Yüzyılı'na Bursa ile hazırlandıklarını belirtti. Erdoğan, Bursa'nın emeğin, alın terinin, üretimin şehri olduğunu ifade etti.

  • Yalova İlinde Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi Kapsamında 104 Çiftçiye Tohum Dağıtıldı
    14:56 Yalova İlinde Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi Kapsamında 104 Çiftçiye Tohum Dağıtıldı

    Yalova İlinde Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi kapsamında 104 çiftçiye 300 kilo çalı fasulyesi dağıtıldı. Proje, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi ve bakanlık, İl Özel İdare ve çiftçi katkısıyla desteklendi. Törende konuşan yetkililer, projenin önemini vurgulayarak çiftçilere teşekkür etti.

  • Şangay, 2023'te Turist Sayısını Artırdı
    14:53 Şangay, 2023'te Turist Sayısını Artırdı

    Çin'in Şangay kenti, 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 73,5 artışla yaklaşık 326 milyon turist ağırladı. Bu turistlerin 3,64 milyonu yurtdışından geldi. Kentin turizm geliri ise bir önceki yıla göre yüzde 76,8 artarak 367,8 milyar yuanı aştı. Şangay Turizm Yatırımı Teşvik Konferansı'nda açıklanan bu istatistikler, kültür ve turizm sektöründe 26 projenin tamamlanmasının veya iyileştirilmesinin beklendiğini gösteriyor.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan:
    14:47 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Temmuz' ayında emekli maaşlarını masaya yatıracağız"

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaşadığı ekonomik sıkıntıdan dolayı sitem eden her vatandaşın sonuna kadar haklı olduğunu belirterek, " "Emeklilerimizi hak ettiği refah seviyesine biraz daha yaklaştıracağız. Milletimize asla bugüne kadar yalan söylemedik.


Advertisement