Emrecan Sabancı'nın dere yatağına saplanan lüks cipi traktörle kurtarıldı - Son Dakika
Ekonomi

Emrecan Sabancı'nın dere yatağına saplanan lüks cipi traktörle kurtarıldı

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bir otelde konaklayan Ali Sabancı'nın oğlu Emrecan Sabancı arkadaşlarıyla gezdiği sırada lüks cipi dere yatağına saplandı. Emrecan Sabancı ve arkadaşları otele götürülürken, cip de traktörle çekildi.

24.01.2021 11:52  Güncelleme: 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay sabah saatlerinde, Sapanca Ünlüce Mahallesi Sarp Deresi'nde meydana geldi. Sapanca'da bulunan bir otelde konaklayan Emrecan Sabancı 3 arkadaşıyla gezmek için otelden çıktı. Emrecan Sabancı, kullandığı 34 ES 640 plakalı lüks cipiyle girdiği dere yatağına saplanarak mahsur kaldı.

Emrecan Sabancı'nın lüks cipi dere yatağına saplandı

POLİS VE AFAD EKİPLERİ İMDADINA YETİŞTİ

Sabancı ve arkadaşlarının polisi arayarak yardım istemesi üzerine bölgeye, polis ve AFAD ekipleri geldi. Araçlarında yardım gelmesini bekleyen Sabancı ve arkadaşları, ekiplerin gelmesiyle araçlarından çıkartıldı. Sabancı ve arkadaşları, polis aracıyla güvenli bölgeye alındıktan sonra başka bir araçla kaldıkları otele gönderildi.

Emrecan Sabancı'nın lüks cipi dere yatağına saplandı

NAVİGASYON ŞAŞIRTTI

Sabancı ve arkadaşlarının battıkları orman yoluna navigasyonun yönlendirmesiyle girdikleri ve sonrasında araçları ile derede mahsur kaldıkları öğrenildi. Dere yatağına saplanan lüks cip bir traktörle dere yatağından çekilerek çıkarıldı.

Emrecan Sabancı\'nın dere yatağına saplanan lüks cipi traktörle kurtarıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Emrecan Sabancı'nın dere yatağına saplanan lüks cipi traktörle kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • no name : sokağa cıkma cezası yok mu _? 115 41 Yanıtla
    FİGO: AYNI ŞEY SENİN BENİM BAŞIMA GELSE NE POLİS GELİR NE AFAD.. 55 127 FİGO: ONLARA SERBEST.. ONLARIN PARASI VAR.. KARDEŞ 48 105 abc: fotografa iyi bak orası sokağamı benziyor? 4 17 def : abc doğru söylüyor orası sokak değil arazi....yani define aramak serbest demek istiyor anla artık... 7 1
  • ...: aman ne haber ne haber.... haberin degerine bak... 37 1 Yanıtla
  • Toplum Baytarı: Sen şu olaya bak , gelen devletin polisi afad biz arasak umursamazlar...Biz istanbulda ormanda çamura saplandık acil durum numaralarını aradık, jandarma diyor bizim bölge değil polisi arayın .. akabinde aradık polisi adamlar ormana araç girmiyor diye kendileri bile 1 km lik yolu yürümemek için bizle dalga geçer gibi konuşmalar elbise ve ayakkabıları çamur olacak diye ilgilenmediler bunları da gördük... 0 0 Yanıtla

Advertisement