Emlakçı, Erbakan'ın Milyonluk Yalısına Sessiz Sedasız Müşteri Arıyor - Son Dakika
Ekonomi

Emlakçı, Erbakan'ın Milyonluk Yalısına Sessiz Sedasız Müşteri Arıyor

Emlakçı, Erbakan\'ın Milyonluk Yalısına Sessiz Sedasız Müşteri Arıyor

Erbakan'ın Kanlıca'daki yalısı 60 milyon liraya satışa çıkarıldı. 2. derece tarihi eser olduğu için yalıyı alacak kişi, alım satım ve emlak vergisi ödemeyecek.

31.08.2015 11:38  Güncelleme: 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Necmettin Erbakan'ın Kanlıca'daki yalısı 21 milyon dolara (60 milyon TL) satışa çıkarıldı. 2. derece tarihi eser olduğu için yalıyı alacak kişi, alım satım ve emlak vergisi ödemeyecek.

ÇOCUKLARI YALI İÇİN KAVGA ETMİŞTİ

Yalıların en pahalı olduğu semt olarak bilinen Kanlıca'daki yalı, Erbakan'ın vefatından sonra sonra bir hayli tartışma konusu oldu. Erbakan'ın çocukları, yalıyı birbirlerine kaptırmamak için davalar açtı. Cumhuriyet'in haberine göre sonuçta yalının tapusu, Erbakan'ın kızı Elif Hanım'la evli damat Mehmet Altınöz'de çıktı.

SATIŞA ÇIKARILDI

Rahmetli iş adamı Şeyhmus Tatlıcı'dan 810 bin TL'ye Kasım 1999'da satın alınan yalının, Mart 2006'da Damat Mehmet Altınöz'e 1 milyon TL'ye satıldığı anlaşıldı. İşte bu yalı bugünlerde 21 milyon dolara yani neredeyse 60 milyon TL satışa çıkarılmış.

EMLAKÇI SESSİZ SEDASIZ MÜŞTERİ ARIYOR

Kanlıca'daki bir emlakçı yalıya sessiz sedasız müşteri arıyor. 2. derece tarihi eser olduğu için yalıyı alacak şanslı vatandaş, alım satım vergisi ve emlak vergisi de ödemeyecek.

Yalının fiyatının Mart 2006'dan bu yana 9 yılda 60 kat artarak, 1 milyondan 60 milyon liraya çıkması da dikkat çekiyor.

Son Dakika Ekonomi Emlakçı, Erbakan'ın Milyonluk Yalısına Sessiz Sedasız Müşteri Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • atatürk cu vatandaş: sen de ne erbakan mişsın be demekki tek lider müslüman rahmetl,i ecevıtmişş 49 5 Yanıtla
  • CCC: Nereden ve nasıl kazanmış bu parayı rahmetli??? 32 2 Yanıtla
    NEDİM DOGAN: ALLAH yolunda hizmet etmiş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 4 0
  • 55: Kayıp trilyon davasından öğrencisi abdullah gül affetti beraat etti ama bakalım öbür tarafta nasıl beraat edecek. Bu arada kayıp trilyonda bulunmuş kanlıcada bu yalıymış işte :) 24 7 Yanıtla
  • nazlı: Dın üzerinden siyaset yapan parti liderlerinden maaşallah yalısı olmayan yok, kandırması en kolay seçmenın olursa gelsın paralar, dolsun kutular. 25 3 Yanıtla
  • omar: din sömürüsü maddiyatıda sömürür dinci hırsızlar 12 8 Yanıtla
  • Bosuna Mucahit denmedi.: Ulan su anda bir Misir Bir libya veyahutta bir asya ulkesi olmadiysaniz Erbakanin emegi cook.Ulkemizde Agir sanayiyi kuran 130 tane buyuk fabrikalari ornekmi ASELSAN.PETLAS.TUMOSAN.CELIK FABRIKALARI VS VS VS.ne nankor milletsiniz adam DAHI PROF muhendis hicmi kazanc yapmasin.merak etmeyin Erbakan kazandiginin %80 ini davasina harcadi.ve 1 tl bu milletin parasina el koymadi haksiz kazanc saglamadi.ama sizin gibi koyunlar bahanelere siginir kendinize babalariniza bakin sizi yetistirebilmismi.Anca kocakari dedikodusu.. 10 10 Yanıtla
  • Eşref: 60 milyon nedir abi yuh 14 3 Yanıtla
  • mustafa: siz daha bilonun yalılarını görmediniz bunların hamurunda var yalı hastalığı 15 2 Yanıtla
  • poyraz: bu memleketi müslümani da yiyor ;gavuruda yiyor. 14 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement