Ev Tekstilcileri Japonya Pazarına Yelken Açıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ev Tekstilcileri Japonya Pazarına Yelken Açıyor

Ev Tekstilcileri Japonya Pazarına Yelken Açıyor
25.05.2016 11:39

Bursalı ev tekstili firmaları 1-3 Haziran tarihleri arasında Tokyo’da düzenlenen Interior Lifestyle Tokyo Fuarı’na katılacak.

Bursalı ev tekstili firmaları 1-3 Haziran tarihleri arasında Tokyo'da düzenlenen Interior Lifestyle Tokyo Fuarı'na katılacak.

2015 yılının sonunda Dubai ve Nisan ayında İtalya Como'da gerçekleştirilen yurt dışı faaliyetlerinde başarılı çalışmaya imza atan ev tekstili firmaları bu kez Japonya pazarına yelken açıyor. 1-3 Haziran 2016'da Tokyo Big Sight'ta düzenlenen fuar Ambiente, Heimtextil ve Homedesign olarak üç ana kısımdan oluşuyor. Fuarda Bursalı firmalar ürünlerini tanıtacak ve yeni iş bağlantıları kurmaya çalışacak.

Ekonomi Bakanlığı'nın hedef ihracat ülkeleri arasında yer alan bir ülke olan Japonya, dünyanın 3. büyük ekonomisi. Japonya, gıda maddeleri ve kereste, tekstil malzemesi, metaller gibi ana hammaddelerin ithalatı ile ham petrol ve diğer yakıt kaynaklarında dünyadaki en büyük ithalatçılardan biri. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Ev Tekstilcileri Japonya Pazarına Yelken Açıyor - Son Dakika


Advertisement