Garanti Ödeme Sistemleri'nden Türkiye'de İlk Kez "Multimedya Pınpad" Uygulaması - Son Dakika
Ekonomi

Garanti Ödeme Sistemleri'nden Türkiye'de İlk Kez "Multimedya Pınpad" Uygulaması

Garanti Ödeme Sistemleri\'nden Türkiye\'de İlk Kez "Multimedya Pınpad" Uygulaması

Garanti Ödeme Sistemleri, Türkiye'nin İlk Multimedya Pınpad'lerini Kullanıma Sundu.

27.02.2008 11:24

Garanti Ödeme Sistemleri, Türkiye'nin ilk multimedya PINPAD'lerini kullanıma sundu.

Garanti Ödeme Sistemleri'nden yapılan açıklamaya göre, İngenico Türkiye ile yapılan işbirliği sonrasında hizmete sunulan multimedya PİNPAD'ler sayesinde POS'lar reklam ve tanıtım mecrası olarak da kullanıma başlandı. İlk olarak Garanti Bankası'nın Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde bulunan VIP lounge'ı "Zone"da kullanılmaya başlanan, dokunmatik ve renkli ekran özelliklerine sahip 6770 Ingenico Multimedya PINPAD'i POS'leri yalnızca bir ödeme aracı olmaktan çıkartıp avantajlı bir reklam mecrası haline getiriyor.

Konu ile ilgili olarak Ingenico Türkiye Genel Müdürü Alpay Sidal, "Sahip olduğu ileri teknolojik özelliklerinden dolayı, başta Amerika olmak üzere dünyada birçok özel projede 6770 multimedya PINPAD kullanılıyor. Bugün, sadece Walmartlarda 200.000 adet 6770 Multimedya PİNPAD kullanılırken, Seven-Eleven ve Sephora gibi büyük zincirlerde sistemi en sık tercih eden firmalar arasında yer alıyor. Bu projeyi Türkiye'de gerçekleştiren ilk firma olduğumuz için gururluyuz. Türkiye'de Garanti Bankası ile birlikte başlattığımız bu sistemin hızla yaygınlaşacağını düşünüyoruz" dedi.

Garanti Ödeme Sistemleri İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Reha Emekli ise, "Garanti Ödeme Sistemleri olarak Türkiye'de ilk kez başlattığımız bu yeni sistemi ürün ve hizmetlerimizi müşterilerimize anlatmak için bir yeni bir mecra olarak kullanacağız. Multimedya PINPAD'lerin kısa bir süre sonra özellikle zincir firmalarda yaygınlaştırmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Elektronik ödeme sistemleri alanında dünyanın en büyük gruplarından biri olan, Ingenico'nun geliştirdiği Ingenico 6770 2+8MB hafızası olan multimedya PINPAD, aynı zamanda üzerinde çok sayıda banka uygulaması da saklayabiliyor.

(CY-CY-ÖK-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Garanti Ödeme Sistemleri'nden Türkiye'de İlk Kez 'Multimedya Pınpad' Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement