Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu’dan Urfa’ya Övgüler - Son Dakika
Ekonomi

Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu’dan Urfa’ya Övgüler

Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu’dan Urfa’ya Övgüler

Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu, Hizmet-İş Şanlıurfa Şube Başkanı Ali Uğraş İle Birlikte Şanlıurfa Belediyesi'ni Ziyaret Etti.

04.01.2011 20:18

Hak-iş genel başkanı salim uslu, hizmet-iş şanlıurfa şube başkanı ali uğraş ile birlikte şanlıurfa belediyesi'ni ziyaret etti.

Belediye Başkan Vekili Habib Arslan tarafından karşılanan Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu ve Hizmet-İş Şanlıurfa Şube Başkanı Ali Uğraş başkanlık makamında bir süre görüştüler.

"Şair Mehmet Akif İnan ve Sendikacılık" paneline katılmak üzere dün Şanlıurfa'ya gelen Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu, bu sabah saatlerinde Şanlıurfa Belediyesi'ni ziyaret etti.

Belediye Başkan Vekili Habib Arslan ile birlikte sohbet eden Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu, son yıllarda Şanlıurfa'da yaşanan değişimlere dikkat çekerek, Urfa'nın birçok konuda Türkiye'ye örnek bir kent olduğunu ifade etti.

Şanlıurfa'da dolaşırken ilk dikkatini çeken hususun temizlik olduğuna değinen Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu, "Şanlıurfa gerçekten çok temiz bir kent. Temizlik konusunda çok ciddi bir mesafeler kat edilmiş. Tarihi ve turistik kimliğiyle modern bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Şanlıurfa'da belediyecilik hizmetlerinin bu denli yürütülmesi Türkiye'ye birçok kente örnek teşkil etmelidir. Bu vesileyle böyle bir modern kentte olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade ediyor, Başkan Fakıbaba ve ekibine Urfa halkı adına teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu'nun ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Vekili Habib Arslan, " Yıllardır sendikacılık mücadelesinde önemli bir görev üstlenen Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu'nun Şanlıurfa Belediyesi'ne yaptığı ziyaret bizleri onurlandırmıştır. Çalışmalarını yakinen takip etme fırsatı bulduğumuz Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu gerçekten duyarlı bir kişiliğiyle bilinen bir yöneticidir.

İleri bir demokrasinin bu ülkeye yerleşmesinde, yeni bir anayasa hazırlanmasında önemli bir vazife üslenen Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu'ya yürekten teşekkür ettiğimi bir kez daha ifade eder, ziyaretinden duyduğum memnuniyeti dile getirmek isterim" diye konuştu.

Belediye Başkan Vekili Habib Arslan ziyaretin anısına Hak-İş Genel Başkanı Saim Uslu'ya bir mırra takımı takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu’dan Urfa’ya Övgüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement