İki Gişe Arasındaki Yol, Bakım Nedeniyle Bir Ay Kapalı Kalacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

İki Gişe Arasındaki Yol, Bakım Nedeniyle Bir Ay Kapalı Kalacak

15.05.2017 12:43

İki gişe arasındaki yol, bakım nedeniyle bir ay kapalı kalacak TEM otoyolundan İstanbul istikametine gidecek olan sürücüler D-100 karayoluna yönlendiriliyorSAKARYA - Sakarya'da Arifiye gişeleri ile Sapanca gişeleri arasındaki yol, bakım çalışmaları nedeniyle bir ay kapalı kalacak.

İki gişe arasındaki yol, bakım nedeniyle bir ay kapalı kalacak

TEM otoyolundan İstanbul istikametine gidecek olan sürücüler D-100 karayoluna yönlendiriliyor

SAKARYA - Sakarya'da Arifiye gişeleri ile Sapanca gişeleri arasındaki yol, bakım çalışmaları nedeniyle bir ay kapalı kalacak.

Karayolları Genel Müdürlüğünün sitesinden yapılan yazılı açıklamada, TEM Otoyolunun Arifiye gişeleri ile Sapanca gişeleri arasındaki 15 kilometrelik alan üst yapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle 31 Mayıs'a kadar kapalı kalacak. TEM otoyolu Ankara istikametinden İstanbul istikametine giden sürücüler Karayolları Genel Müdürlüğünün koyduğu yönlendirme tabelalarıyla D-100 Karayoluna gönderiliyor.

Bakım çalışmasını bilmeden D-100 Karayolu üzerinden TEM otoyolu İstanbul istikametine gitmek isteyen sürücüleri ise TEM Arifiye gişelerine gönderilen yetkililer tarafından uyararak tekrardan D-100 karayoluna yönlendiriyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi İki Gişe Arasındaki Yol, Bakım Nedeniyle Bir Ay Kapalı Kalacak - Son Dakika


Advertisement