Karayollarında Durum - Son Dakika
Son Dakika Logo

Karayollarında Durum

20.02.2015 08:56

Karayollarının bazı kesimlerinde kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamazken, yol yapım ve onarım çalışmaları süren kesimlerde ise kontrollü gerçekleştiriliyor.

Karayollarının bazı kesimlerinde kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamazken, yol yapım ve onarım çalışmaları süren kesimlerde ise kontrollü gerçekleştiriliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Kütahya-Afyon, Emirdağ- Bolvadin, Tuzlukçu-Yunak- Polatlı, Sarayönü-Kadınhanı- Argıthanı, Argıthanı-Afyon, Akşehir-Tuzlukçu, Kulu- Cihanbeyli, Cihanbeyli- Altınekin, Sarayönü- Konya, Konya-Seydişehir- Akseki, Konya- Beyşehir, Konya-Karapınar- Ereğli, Konya-Cihanbeyli, Konya- Aksaray, Afyon-Ankara, Altıntaş- Dumlupınar, Çifteler-Emirdağ, Eskişehir-Kütahya, Bozüyük-Kütahya ve Akşehir- Bağkonak yolları kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı.

Balıkesir- Dursunbey yolunun 41-43. kilometreleri arasındaki (Dada Mahallesi mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ve yarın 14.00-16.00 saatlerinde yol ulaşıma kapatılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karayollarında Durum - Son Dakika


Advertisement