Kırşehir'e Üniversite Desteği - Son Dakika
Ekonomi

Kırşehir'e Üniversite Desteği

Kırşehir\'e Üniversite Desteği

Yüksel Mermer, Kırşehir Eğitim Araştırma ve Sosyal Dayanışma Vakfı Tarafından Kurulacak Üniversiteye Destek Verdi.

09.03.2011 10:40

Mermerler Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Mermer, Kırşehir Eğitim Araştırma ve Sosyal Dayanışma Vakfı tarafından Kırşehir'e kurulacak üniversiteye destek verdi Mermerler Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Mermer, Kırşehir Eğitim Araştırma ve Sosyal Dayanışma Vakfı tarafından Kırşehir'e kurulacak üniversiteye destek verdi.

Mermerler Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Mermer, Kırşehir Eğitim Araştırma ve Sosyal Dayanışma Vakfı Yönetim Kurul Başkanı Erol Tosun ve vakıf yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Kırşehirli işadamı Yüksel Mermer, vakıf tarafından Kırşehir'e kurulması planlanan Aşıkpaşa Vakıf Üniversitesi'ne destek vereceğini açıkladı. Mermer, babası rahmetli Muzaffer Mermer'in Kırşehir'e bundan önce değişik vesilelerle hayır işlerinde ön ayak olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Kırşehir'e kazandırılmak istenen Vakıf Üniversitesinin Kırşehir ekonomisine önemli katkısı olacaktır. Bu arada şehrin gelişiminde de kurulacak üniversitenin çok büyük katkısı olacak. Vakıf Üniversitesine Mermerler Şirketler Gurubu olarak sözle değil özde ve candan sahip çıkacağız. Babamın hayallerinden birini daha gerçekleştirmenin onurunu taşıyacağız. Bu tür hayır yatırımları el ve gönül birlikteliği gerektirir. Sadece biz değil, Kırşehir'in önde gelenleri, işadamları, üniversiteye destek vermeli, taşın altına elini koymalı."

İşadamı Mermer, vakıf üniversitesinin birden fazla fakülte ve yüksek okulun yapımını üstleneceğini bildirdi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Kırşehir'e Üniversite Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement