Konya Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik, beraberindekilerle AK Parti Konya milletvekillerini ziyaret etti.
TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon üyesi milletvekilleri Muhammet Uğur Kaleli ve Mehmet Babaoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan heyet, vekillerle tarım, hayvancılık ve tarımsal ticaretle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Heyet daha sonra TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Recep Konuk'u makamında ziyaret etti.
Konuk, KTB'nin sunduğu hizmetlerle Türkiye'nin en büyük borsalarından biri olduğunu söyledi.
KTB'nin Borsa İstanbul ile yaptığı anlaşmayla tarımsal ticarete büyük derinlik kazandırdığını belirten Konuk, "Buralar sizlerin, buraları iyi kullanın. Bizler gelip geçiciyiz. Hiç kimse baki değil. Bizler için önemli olan hizmetimiz süresince başarılı çalışmalar yapmaktır" dedi.
Son Dakika › Ekonomi › Ktb'den AK Parti Konya Milletvekillerine Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?