KTO'nun Audi marka makam aracı satışı ertelendi - Son Dakika
Ekonomi

KTO'nun Audi marka makam aracı satışı ertelendi

KTO\'nun Audi marka makam aracı satışı ertelendi

Kayseri Ticaret Odası'nın (KTO) Audi marka makam aracının açık artırma usulü ile satılacağı ihale ileri bir tarihe ertelendi. KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy'un makam aracı olan 2010 model Audi marka otomobilin kapalı teklif alma ve açık artırma usulü ile satılacağı ihale, katılım olmadığı için ileri bir tarihe ertelendi. İhale tarihinin oda yönetimi tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacağı öğrenildi. İhalede ayrıca yine KTO'ye ait Opel marka araç da açık artırma usulü ile satışa çıkarılmıştı.

21.08.2023 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Ticaret Odası'nın (KTO) Audi marka makam aracının açık artırma usulü ile satılacağı ihale ileri bir tarihe ertelendi.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy'un makam aracı olan 2010 model Audi marka otomobilin kapalı teklif alma ve açık artırma usulü ile satılacağı ihale, katılım olmadığı için ileri bir tarihe ertelendi. İhale tarihinin oda yönetimi tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacağı öğrenildi. İhalede ayrıca yine KTO'ye ait Opel marka araç da açık artırma usulü ile satışa çıkarılmıştı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi KTO'nun Audi marka makam aracı satışı ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement