Kupa Gıda A.ş.'nin Genel Koordinatörlüğüne Ferhunde Atalar Getirildi - Son Dakika
Ekonomi

Kupa Gıda A.ş.'nin Genel Koordinatörlüğüne Ferhunde Atalar Getirildi

Kupa Gıda A.ş.\'nin Genel Koordinatörlüğüne Ferhunde Atalar Getirildi

Sardunya Kalite Yönetim ve Kurumsal İletişim Direktörü Ferhunde Atalar, Sardunya A.ş. Grup Şirketlerinden Kupa Gıda A.ş.'nin Genel Koordinatörlüğüne Atandı.

23.05.2008 16:32

Sardunya Kalite Yönetim ve Kurumsal İletişim Direktörü Ferhunde Atalar, Sardunya A.Ş. grup şirketlerinden Kupa Gıda A.Ş.'nin Genel Koordinatörlüğüne atandı.

1983 yılında Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Kurum Beslenmesi bölümünden mezun olan Atalar, 1983-1990 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı mesleki eğitim veren okullarda Kurum Beslenmesi Eğitmeni ve Yöneticisi, 1990-1991 yıllarında Sofra-Eurest AŞ'de Ar-Ge Yöneticisi olarak çalıştı. 1991-1997 yıllarında Sodexho AŞ'de Eğitim ve Kalite Güvence Müdürü olarak görevini sürdürdü. 1997-1999 yıllarında Toplu Beslenme sektörüne danışmanlık yaptıktan sonra 1999-2007'de Sardunya A.Ş.

Hijyen-Kalite Güvence Direktörü olarak çalışan Atalar, Mayıs 2008'e kadar Sardunya'nın Kalite Yönetim ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevini sürdürdü.

Ferhunde Atalar ayrıca KalDer Üyesi, EFQM Denetçisi, Gıda Güvenliği Derneği Kurucu üyesi, Mutfak Dostları Derneği Üyesi, Mutfak Sanatları Akademisi Eğitmeni, Gıda Güvenliği Derneği Temiz Mutfak Proje Başkanı, İstanbul 2010 Gıda Platformu - GGD Gıda Dedektifleri Proje Koordinatörü görevlerini de sürdürüyor.

(BGO-BGO-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Kupa Gıda A.ş.'nin Genel Koordinatörlüğüne Ferhunde Atalar Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement