Lastiğin Kralı Goodyear'a 77.8 Milyon Lira Vergi Cezası - Son Dakika
Ekonomi

Lastiğin Kralı Goodyear'a 77.8 Milyon Lira Vergi Cezası

Goodyear Lastikleri Maliye Bakanlığı'nın 2010-2011 yıllarına ilişkin vergi incelemesi kapsamında şirkete toplam 77.8 milyon vergi aslı ve cezası verildiğini açıkladı.

20.01.2015 11:30  Güncelleme: 11:52

Şirketten dün akşam KAP'a yapılan açıklamada, Maliye Bakanlığı İstanbul Büyük Mükellefler Vergi Dairesi tarafından gönderilen vergi ve ceza ihbarnamelerine göre fark olarak toplam 26.9 milyon lira vergi aslı ve 50.86 milyon lira vergi cezası kesildiği belirtildi.

YASAL HAKLAR KULLANILACAK

Açıklamada, söz konusu ilave tutarların tarhına esas oluşturan hukuki esasların incelendiği belirtilerek, yasal hakların kullanımı ve çözüm süreçlerinin işletilebilmesi açısından konunun değerlendirildiği kaydedildi.

Lastiğin Kralı Goodyear\'a 77.8 Milyon Lira Vergi Cezası
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Lastiğin Kralı Goodyear'a 77.8 Milyon Lira Vergi Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • GÖRÜN HIRSIZLARI: ŞİMDİ ANLADINIZ MI? TÜRKİYE BİR TÜRLÜ BELİNİ NEDEN DOGRULTAMIYORDU? ANLADIN MI? BU HIRSIZ İŞÇBİRLİKÇİ CHP VE MHP NİN PİSLİĞİ BUNLAR 60 YIL BÖYLE SÖMÜRDÜLER ÜLKE KAYNAKLARINI BU ŞEREFSİZLER BÖYLE HALKI SOYDULAR. . BUNLARIN YATACAKLARI TEK YER VBAR!! CEHENNEMDEN ÇİVİLENMİŞ SERT Mİ SERT DEMİR SUTUNLAR. SİZLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM!!! 15 16 Yanıtla
  • Serdar: Goodyear israil malı petlas bizim lastiğimiz milli markamız arkadaşlar 12 13 Yanıtla
  • by meçhul: akp cari açık verince vergi cezaları ile kapatmaya çalışıyor sistem güzel 11 9 Yanıtla
  • mehmet: allah cezalarını vermiş hak ettiler şerefsizler . bu ülkeden çıkarmak gerek bunları çünkü , bodrum yarım adasında birçok kişiyi mağdur ettiler bende dahil 17000 km rede lastik bitermi ya birde kullanım hatası deyip geçiştiriyorlar , allah belelarını versin. dedim oldu. 6 0 Yanıtla
  • Anadolu: İyi ismimizi koruyalım. Eski GoodYear reklam sloganıydı! 5 0 Yanıtla

Advertisement