LEGOLAND İstanbul'a Geliyor - Son Dakika
Ekonomi

LEGOLAND İstanbul'a Geliyor

LEGOLAND İstanbul\'a Geliyor

LEGOLAND® Discovery Centre'ının kapılarını 40 milyon TL yatırım ve 3 milyon LEGO® parçası ile 3 bin metrekare alanda, İstanbul'da açıyor.

05.03.2015 16:32  Güncelleme: 16:35

LEGO® parçalarından oluşan bu en yeni eğlence ve oyun mekanının temel atma töreni, Forum İstanbul'da gerçekleştirildi. LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, ziyaretçilerini 2015 yazında kabul etmeye başlayacak.

Dünyanın en büyük akvaryum markası SEA LIFE'ın kapılarını Forum İstanbul'da açan Merlin Entertainments Group, şimdi de Doğu Avrupa'nın ve Türkiye'nin ilk LEGOLAND® Discovery Centre'ını İstanbul'da açıyor.
Forum İstanbul'un kalbinde yer alan LEGOLAND® Discovery Centre Istanbul, 3-10 yaş arası çocuklara ve ailelerine yaratıcılık, renk ve eğlence dolu bir dünya sunuyor. LEGOLAND® Discovery Centre Istanbul'da heyecanlı LEGO gezileri, 4 boyutlu sinema, LEGO® parçalarının yapım sırrının anlatıldığı LEGO® Fabrika Turu, Master Model Builder tarafından yönetilen atölye çalışmaları, temalı oyun alanları, doğum günleri ve kutlamalar için özel parti odaları ve İstanbul'un simgelerinin inşa edildiği LEGO® MINILAND sergisi yer alacak.

Topkapı Sarayı Bab-üs Selam Kapısı, Aya Sofya ve Boğaziçi Köprüsü gibi İstanbul'un sembolik yapıları, LEGO® parçalarından inşa edilerek MINILAND'de sergilenecek. MINILAND'in inşa edilmesinde ise İstanbul severlere büyük iş düşüyor. MINILAND oylaması ile İstanbul severler, LEGOLAND® Discovery Centre'da LEGO® parçaları ile ölümsüzleştirilmesini istedikleri favori yapılarını seçecek.

LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul'un temel atma töreninde havuza bir kepçe ile dökülen LEGO® parçalarını daha sonra çocuklar ellerinde kürekler ile küredi. Temel atma töreninde konuşan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul Genel Müdürü Sarper Hilmi Suner; "Doğu Avrupa'nın ve Türkiye'nin ilk, dünyanın 13'üncü LEGOLAND® Discovery Centre'ının temelini atmaktan dolayı çok mutluyuz. Hayal gücünü ve yaratıcılığı canlandıran LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, 3-10 yaş arası çocuklara ve ailelerine 2-3 saat süren LEGO® temalı eğlence, etkileşim ve bilgi dolu bir dünya sunacak. Ayrıca inanıyoruz ki İstanbul'un turistik cazibesi LEGOLAND® Discovery Centre ile artacak. Tüm aileleri çocuklarıyla birlikte eğlence, oyun ve eğitim dolu ve LEGOLAND Discovery Centre İstanbul'a bekliyoruz" dedi.

İstanbul'un Favori Mekanları Miniland'de Yer Alacak

LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul Genel Müdürü Sarper Hilmi Suner, LEGO® parçalarından yapılacak MINILAND'in oylaması ile ilgili şunları söyledi: "Model Builder'larımız, sizlerin oylarıyla İstanbul'u LEGO® parçalarından oluşturmak için hazır. İstanbul'daki favori yapınıza oy verip, LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul'da yer alacağından emin olabilirsiniz. Oylarınızla MINILAND'i inşa etmemize yardım etmenizi bekliyoruz".


Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi LEGOLAND İstanbul'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement