Türkiye Cumhuriyeti Maliye Bakanlığı'nın sınavla 400 tane vergi müfettiş yardımcısı alacağı açıklandı.
KPSS'DEN 80 VE ÜSTÜ PUAN ALAN ADAYLAR BAŞVURABİLECEK
Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan duyurusuna göre, vergi müfettiş yardımcılığı giriş sınavına, KPSSP40, KPSSP54 ve KPSSP57 puan türlerinden herhangi birinden 80 ve üzeri alan adaylar katılabilecek.
YAZILI SINAV 11-12 MAYIS TARİHLERİNDE ANKARA VE İSTANBUL'DA
Vergi Müfettiş Yardımcısı olmak isteyen adayların gireceği sınavın yazılı bölümü, 11-12 Mayıs tarihlerinde Ankara ve İstanbul'da dört oturum halinde yapılacak. Sınava katılmaya hak kazanan adaylar ile yazılı sınavın yapılacağı adres ve sınav saatleri, e-Devlet portalı, Maliye Bakanlığı ve Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'nın internet sitelerinden sınavdan en az 10 gün önce ilan edilecek.
Adaylar için ayrıca sınava giriş belgesi düzenlenmeyecek.
YAZILI KAZANANLAR ANKARA'DA SÖZLÜ SINAVA ÇAĞIRILACAK
Yazılı sınavda başarılı olan adaylar, Ankara'da sözlü sınava girecek. Sözlü sınav tarihi, yeri ve saati Maliye Bakanlığı'nın internet sitesinden ilan edilecek.
SINAV BAŞVURULARI 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR
Sınav başvuruları, 1 Nisan Pazartesi günü başlayıp 19 Nisan Cuma günü saat 17.30'da sona erecek.
Son Dakika › Ekonomi › Maliye Vergi Müfettiş Yardımcısı Alacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.