Metrobüs, Düzce'de Yola Çıkacak - Son Dakika
Ekonomi

Metrobüs, Düzce'de Yola Çıkacak

Düzce Belediyesi toplu taşımada metrobüs sistemine geçmeye hazırlanıyor. Düzce Belediye Başkanı, ilk aşamada 3 adet metrobüs alınacağını ardından da bu sayısı 6'ya çıkaracaklarını ifade etti.

02.02.2016 16:27  Güncelleme: 16:29

Düzce Belediyesi toplu taşımada metrobüs sistemine geçmek için hazırlık yapıyor. Belediye Başkanı Mehmet Keleş, lastik tekerlekli metroyu gündeme aldı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ilk aşamada üç adet metrobüs alınacağını daha sonra da bu sayısı altıya çıkaracaklarını belirtti.

"HEDEFİMİZ LASTİK TEKERLEKLİ METRO UYGULAMASI"

Belediye Başkanı Mehmet Keleş, toplu taşıma hizmeti konusunda Meclis üyelerine bilgi verdi. Başkan Mehmet Keleş, Düzce'de trafik akışında rahat ve hızlı ulaşım sistemi için çalıştıklarını belirterek, "Hedefimiz lastik tekerlekli metro uygulamasını gerçekleştirmek" dedi.

"İLK AŞAMADA 3 TANE ALINACAK"

Başkan Mehmet Keleş ilk aşamada üç adet metrobüs alınacağını daha sonra da bu sayısı altıya çıkaracaklarını belirtti.

"27 HATTA 90 ARAÇ HİZMET VERİYOR"

Belediye sınırları içinde 27 hatta 90 aracın hizmet verdiğini söyleyen Başkan Keleş, "Ayrıca 3 adet 20 metrelik körüklü otobüs seferlerdedir. Böylelikle 93 araç seferde bulunduğunu söyledi.

Metrobüs, Düzce\'de Yola Çıkacak

Son Dakika Ekonomi Metrobüs, Düzce'de Yola Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • barış güleli: hele siz önce savaşı durdurun sonra bize metro falan yapın bunların hepsi zaman kaybı halk sizden tekerlekli metro istemiyor sizden savaşın durdurulmasını istiyor 1 6 Yanıtla
  • leman: Neden bazı haberlere yorum yapılamıyor acaba 3 2 Yanıtla
  • ramço: hiç hizmet almamaktan iyidir siz gibi nankörler varken hizmete ne gerek var 2 2 Yanıtla
  • ümit dilmen: güzel olur bence 0 1 Yanıtla
  • veysel karalı: önce düzcenın ana yolllarını tamır tadilat yapsınlar 3 ay once otobandan çıkip duzce içinden geçeyım dedim bin pisman oldumdüzensiz kavsak lar ve araba kullanmayı bilmeyenler dolu düzcede. 1 0 Yanıtla

Advertisement