Müşteri Memnuniyetini En İyi Yöneten Markalar Belli Oldu - Son Dakika
Ekonomi

Müşteri Memnuniyetini En İyi Yöneten Markalar Belli Oldu

Müşteri Memnuniyetini En İyi Yöneten Markalar Belli Oldu

Deneyim Tasarımı & Yönetim Konferansı'nın ardından gerçekleştirilen A.L.F.A. Awards ile 25 sektörden 25 markaya ödül verildi.

24.05.2016 17:41

Marketing Türkiye'nin öncülüğünde düzenlenen Deneyim Tasarımı ve Yönetim Konferansı XCO'da, müşteri deneyimini en iyi yöneten ulusal ve uluslararası markalar ödüllendirildi. 23 Mayıs 2016 Pazartesi SALT Galata'da düzenlenen Deneyim Tasarımı & Yönetim Konferansı'nın hemen ardından, bu yıl ikincisi düzenlenen ve "Müşteri deneyimini en iyi yöneten markaların" ödüllendirildiği A.L.F.A. (Actionable, Leader, Fast, Ambitious) Awards töreni yapıldı. Sikayetvar.com'da yer alan gerçek şikayetleri baz alan ve araştırma metodolojisi Method Research Company tarafından geliştirilen A.L.F.A. Awards'ta 25 sektörde müşteri deneyimini en iyi yöneten markalar ödüllendirildi.

Büyük ödülün sahibi Vestel oldu

Beyaz eşya ve televizyon kategorilerinde ödül alan Vestel, Sikayetvar.com'daki gerçek şikayetleri baz alan ve araştırma metodolojisi Method Research Company tarafından geliştirilen "A.L.F.A. Awards'ta aynı zamanda en yüksek puanı alarak "Büyük Ödül"ün de sahibi oldu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Müşteri Memnuniyetini En İyi Yöneten Markalar Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement