PARKEXPERT'ten engelli vatandaşlara indirimli otopark imkanı - Son Dakika
Ekonomi

PARKEXPERT'ten engelli vatandaşlara indirimli otopark imkanı

PARKEXPERT\'ten engelli vatandaşlara indirimli otopark imkanı

Uyguladığı sosyal politikalar ile özel sektör işletmeciliğinde kamu hassasiyeti gözeten PARKEXPERT, otoparklarında engelli vatandaşlar için ayırdığı özel bölümler ve uyguladığı fiyat tarifesi ile dezavantajlı vatandaşlara yönelik pozitif ayrımcılık sağlıyor.

29.06.2022 16:35  Güncelleme: 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uyguladığı sosyal politikalar ile özel sektör işletmeciliğinde kamu hassasiyeti gözeten PARKEXPERT, otoparklarında engelli vatandaşlar için ayırdığı özel bölümler ve uyguladığı fiyat tarifesi ile dezavantajlı vatandaşlara yönelik pozitif ayrımcılık sağlıyor.

Firmadan yapılan açıklamaya göre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na en yakın kapalı otopark olan Lens Yaşam Merkezi PARKEXPERT, inovatif özellikleri ve avantajları ile araç sahiplerine şehirler arası yolculuk öncesi güvenli ve hesaplı otopark imkanı sunuyor.

Lens Yaşam Merkezi'nde bulunan PARKEXPERT otoparkı, aracını park eden vatandaşların uçuş öncesi AVM konforu ve imkanları ile keyifli vakit geçirmeleri için uygun nokta olarak öne çıkıyor. Online check-in imkanı, ücretsiz valiz taşıma hizmeti, uçak kalkış-iniş çizelgesi, elektrikli araçlar için şarj istasyonu, konforlu bekleme noktası ve havalimanına ücretsiz servis kolaylığı ile araç sahiplerine bir otoparktan fazlasını sunuyor.

Şirket, otoparklarında engelli vatandaşlar için ayırdığı özel bölümler ve uyguladığı fiyat tarifesi ile dezavantajlı vatandaşlara yönelik pozitif ayrımcılık sağlıyor. Engelli vatandaşlar mevcut otopark ücretinin yarısını ödeyerek araçlarını PARKEXPERT otoparklarında park edebiliyor. Araç ruhsatında engelli ibaresi bulunan tüm araç sahipleri bu uygulamadan faydalanabiliyor. Ayrıca, sağlık çalışanları ve gazeteciler için de yıl sonuna kadar otopark ücretlerinde yüzde elli indirim imkanı uygulanacak. Her türlü zorluk ve meşakkat içerisinde görevlerini ifa etmeye çalışan sağlık çalışanları ve gazeteciler için otopark hizmetinde bir kolaylık sağlamayı hedefleyen PARKEXPERT yönetimi, bu politikayı salgın döneminde verilen üstün gayretlere bir teşekkür olarak hayata geçirdi.

Uygulamadan faydalanabilmek için engelli vatandaşların, sağlık çalışanı ve gazetecilerin hafta içi mesai saatleri içerisinde 0216 504 47 22 numaralı destek hattını arayarak sistemde kayıt oluşturmaları gerekiyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi PARKEXPERT'ten engelli vatandaşlara indirimli otopark imkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak
    21:26 Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 694 milyon 461 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını duyurdu. Ödemeler arasında hububat-baklagil ve dane mısır desteği, hayvan hastalıkları tazminat desteği, biyolojik/biyoteknik mücadele desteği, sertifikalı tohum üretim desteği, kırsal kalkınma yatırım desteği, bombus arısı kullanım desteği, büyükbaş damızlık (düve) hayvan alım desteği, küçük aile işletmesi desteği ve sertifikalı fidan kullanım desteği bulunuyor.

  • İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı
    21:23 İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı

    İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın Üst Yöneticiliği (CEO) görevini vekaleten yürüten Selahattin Bilgen, Eylül 2023'ten beri bu görevi sürdürüyordu. İGA, küresel rekabetin hızla değişen dinamiklerine uyum sağlayarak kurumsal güçlenmesini sürdürüyor. Bilgen'in kapsamlı tecrübesi, bilgi ve birikimiyle İstanbul Havalimanı'na önemli katkılar sunduğu belirtilerek, asaleten İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO'su olarak atandığı açıklandı.

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi
    20:48 Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi

    Ankara'nın Nallıhan ilçesinde belediye, çiftçilere girdi ve yem maliyetlerini azaltmaları amacıyla yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu desteği verdi. Nallıhan Belediyesi, yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda tarım ve hayvancılığa hibe desteklerini artırarak, üreticilere mısır tohumu dağıttı. Belediye Başkanı Ertunç Güngör, üreticilere desteklerinin süreceğini belirterek, bereketli bir üretim diledi.


Advertisement